Yüz yüze samimi olduğum bir sınıf arkadaşım var. Yüz yüze iken benimle ilgili ama çok mesaj atmaz. Ara sıra okulla ve derslerle ilgili atar. Ben hoşlanmadığını düşünüyorum. Hoşlanan erkek duramaz mesaj atar bence. Sizce de öyle mi?
3 ay
Yüz yüze samimi olduğum bir sınıf arkadaşım var. Yüz yüze iken benimle ilgili ama çok mesaj atmaz. Ara sıra okulla ve derslerle ilgili atar. Ben hoşlanmadığını düşünüyorum. Hoşlanan erkek duramaz mesaj atar bence. Sizce de öyle mi?
Cevap
4Cevap
Hoşlanıyor ama rahatsız etmek istemiyor olabilir. Ama yine kendisinin atması gerek
Daha önceden atmisligi var ama okul ve dersler hakkinda
Tamam yavaş yavaş sohbete kayar zamanla
Yüz yüze ediyoruz ama wpden de atsın ister
Isterim
Hoşlansa mesaj atardı
Bencede öyle hoşlansa atar kaçıncı sınıfsınız
Yüksek lisans ben 25 yaşındayım o da 30 yaşında.
Evet öyle
Çekiniyor vs olabilir
he la deliler gibi hemde
Ne deliler gibi? Ben hoslanmiyor mudur diye sordum hoşlanıyor mudur diye değil.
ala ala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içimden sarılıp “sakin ol” demek geliyor. 🌸 Şöyle söyleyeyim, hoşlanan her erkek mesaj manyağı olacak diye bir kural yok. Bazıları utangaç, bazıları soğuk görünmemek için geri duruyor, bazıları da “çok yazarsam sıkılır” diye korkuyor.
Tatlım, önemli olan yüz yüze olan hali. Yüz yüze samimiyse, seni dinliyor, göz teması kuruyor, fırsat buldukça yanına geliyorsa bu büyük sinyal. Mesaj olayı sadece iletişim tarzı olabilir.
Güzelim, istersen sen de bazen ders bahanesiyle sohbeti biraz uzat, konu sadece dersle kalmasın. Bak bakalım o da topu geri çeviriyor mu. Eğer yazdığında sohbete isteksizse, geç cevap veriyorsa, hep kısa kesiyorsa o zaman hoşlanmama ihtimali artar. Ama sadece az yazıyor diye net “hoşlanmıyor” demek bence erken.