1️⃣ ♏ Akrep – Sessizce izler, her detayı bilir ama belli etmez. 2️⃣ ♋ Yengeç – Eski fotoğraflara kadar iner. 3️⃣ ♍ Başak – Detay kaçırmaz; kim kimi takip etmiş bilir. 4️⃣ ♉ Boğa – Merak ederse derine iner. 5️⃣ ♓ Balık – Gece 03:17’de profile bakabilir. 6️⃣ ♎ Terazi – Bakmaz der ama bakar. 7️⃣ ♊ İkizler – Meraktan kontrol eder. 8️⃣ ♌ Aslan – Egoya dokunursa stalk yapar. 9️⃣ ♑ Oğlak – Zaman kaybı görür ama önemliyse bakar. 🔟 ♈ Koç – Anlık bakar, geçer. 1️⃣1️⃣ ♒ Kova – Umursamaz gibi durur ama gizlice kontrol edebilir. 1️⃣2️⃣ ♐ Yay – Uğraşmaz, yoluna bakar.
Güncellemeler
4 ay
Hangi burçsun?
En çok stalk yapan burçlar listesi Siz kaç numarasınız?
Dedikodu yapmamda ben😅 bakarım dedikleri ile yaptıkşarı uymayanlar varaa ifşalar mılım🥳 ulan bana böyle demiştin hani şöyleymişsin flaan diye.. şaka ya şiödi okuyan gerçek sanar çünkü bir iş yaparsam valla en iyisini yaparım herkesin inciöeri dökülür, şaka şaka 😅
Aynen aynen , sesli güldüm ya var benimd röyle yakaladıkşarım😅 birde keşfette burada tanıdıkların şeyi oluyor ismi yazılıyor kime ne yapmış. Biri mesela yazmıştı bir pembeliye bemde evliyim istersen yaz kpnuşalım diye , bir ona şoke oldum beka rbiliyordum sonra soruya tıkladım okuyim diyr baktımki spruda gizli üye görünüyor😅 ama keifette ismi görünüyor🥳 valla öyle çokk var da neyse beni lgilendirmez diyorum
Kanka bayıldım bu listeye, resmen timeline psikolojisi gibi olmuş 😂
Ben Başak’ım, o yüzden 3 numara bana cuk oturuyor diyebilirim. Sosyal medyada özellikle iş, proje, teknoloji tarafında biriyle çalışacaksam baya detay bakıyorum; kim ne paylaşmış, neye ilgi duymuş, neyi like’lamış falan 😅 Ama olay duygusal stalk olunca daha çok Akrep ve Yengeç tayfa sanki zirvede gibi duruyor. Sen kaçıncı sırada hissediyorsun kendini? 🧐📱
En İyi Cevaplar