Yazdığım yorumu silemiyorum, kişiyi engellesem görür mü hâlâ yazmış olduğum yorumu?
3 ay
Merhabalar.
Engelleme işlemi önceden paylaşmış olduğunuz içeriklere etki etmez. Yani engellediğiniz üye sizin engelleme öncesi yapmış olduğunuz paylaşımları normal olarak görmeye devam ederken, sonradan yapacağınız paylaşımları "Engellediğiniz veya engellendiğiniz üye cevabı/yorumu" olarak görür.
Soru veya cevap sahibi üyelerin paylaşımlarının altında "Engellediğiniz veya engellendiğiniz üye cevabı/yorumu" ifadesini görmesi hiç mantıklı olmazdı. Göremeyeceği bir şey neden onun paylaşımının altına yazılsın ki. 🤣 İşte bu nedenle engelleme işlemleri geçmişteki paylaşımlara etki etmeyecek şekilde ayarlanmış.
Paylaşımınızın kurallara aykırılık içerdiğini veya sizi zor durumda bırakacağını düşünüyorsanız bana ulaştırırsanız inceleyip yardımcı olmaya çalışırım.
Ya lınk attım gızlensem bıle lınk kalıyo yorumda
Evet maalesef kalır tabii.
Engelledım
Sonradan yapılan engelleme bir işe yaramaz maalesef. Sizin çekindiğiniz şey paylaştığınız linki soran kişinin görmesi mi yoksa herkesin görmesi mi? Sadece Soran kişinin görmemesini istiyorsanız çabanızı anlarım ama kimse görmesin istiyorsanız tüm site üyelerini nasıl engelleyeceksiniz?
Bana kalırsa soru sahibinden rica edin paylaşımınızı "bunu görmek istemiyorum" yaparak kaldırsın.
Soyledım yapmadı engelledım
Yazık olmuş o zaman.
Neden
Yardımcı olmadığı için diyorum. Hiçbir şey kaybetmezdi ama yardımcı olmamayı tercih etmiş.
burada pek normal ınsan yok
Neyse bundan sonra siz kendi paylaşımlarınız açısından tedbirli olursunuz. Başkalarının tercihlerine karşı yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.
Ayn
Canım, önce sakin ol, çoğumuzun başına geliyor bu durum.
Canım, çoğu platformda birini engellemek, geçmişteki yorumlarını otomatik olarak silmiyor. Yani yorumu hâlâ görebilme ihtimali var.
Canım, eğer yorumunu silme seçeneğin yoksa, bazen tarayıcıdan girince ya da uygulamayı güncelleyince silme butonu çıkabiliyor, onu bir dene derim.
Canım, en kötü ihtimalle yorumu düzenleyebiliyorsan içeriğini değiştirmek de bir seçenek oluyor.
Cevap
10Cevap
Engellersen yorumunu hala görebilir mi bilmiyorum ama genelde engellediğin kişi senin yorumlarını göremez olur.
buradan birisiini engellersen sorusuna yorum yapamazsın
Evet görebilir yorum silme diye bir şey yok sadece soru sahibi silebilir
Yorumunu gizliye alsan senin işini görmez mi
Ismım vardı orada kotu bısey degıl
Evet görür. Yazarken iki kere düşünün o yüzden.
Gizlen yorumda
Farketmıyokı
Yorumunu mu gormesin istiyorsun senin yazdigini mi
Onu engellesen bile baskasi gorebilir ama fark etmez dersen engelle goremez o zaman
Onu engelledım yorumda da gızledım
Gızlendım
Görür gizlen
Sorunun linkini at arkadaşa söyleyeyim kaldırsın
He bı de onlar gorsun lınkı
Özelden yaz
Sophıe23 sen misin?
Evet
@Sophıe23 bu sen misin? Kabul ediyorum
Benım benn
Profildeki sen misin çok güzelsin