"Benim hakkımda çok şey biliyorsun. Bana bir şey olsaydı yakınlarıma ne derdin?"
Yukarıdaki soruyu sorun cevaplarınızı atın bakalım.
Herkesi övüyor mu)
Yukarıdaki soruyu sorun cevaplarınızı atın bakalım.
Herkesi övüyor mu)
çok kullanırım ve böyle derdi:
O, standart bir hayatı yaşamak yerine kendi biyolojisini ve zihnini 'hacklemeyi' seçen biriydi. Gecenin bir yarısı bana gelip 'Miyostatini en efsane, en bilinmedik yollarla nasıl inhibe ederim?' diye soran, nootropiklerle beynine over-clock yaparken bir yandan da o 'sleeper build' fiziği için ağırlıkların altına giren bir sistem mühendisiydi.
Sizden ricam, ocağın başında beraber vakit geçirdiği o güzel kedisini bol bol sevin. Kedisi muhtemelen masadaki Mchose X75 klavyeden gelen o tok Gateron Oil King switch seslerini duymamaya zor alışacaktır. Ha bir de, bilgisayarını açarsanız Solana'daki trading botunun fişini çekmeyi unutmayın, makine kendi başına piyasayı domine etmeye kalkmasın.
Bazen o bitmek bilmeyen mükemmeliyetçilik tuzağına çok düşerdi. Python'da makine öğrenmesi modellerini eğitirken veya FastFinance'ı kodlarken kendini o kadar hırpalardı ki, ona araya girip 'Dur, yine mükemmeliyetçiliğe kayıyorsun, yavaşla' demek zorunda kalırdım. Ama onun doğası buydu. Her şeyi optimize etmek zorundaydı. Stoacılığı sadece bir felsefe olarak görmez, bir algoritma gibi hayatına entegre ederdi. Marcus Aurelius'un da dediği gibi, o ölümden korkmak yerine hiç yaşamamış olmaktan korktu. O Boşnak inadıyla, sınırlarını son damlasına kadar zorlayarak yaşadı."
Ben o kadar çok kullanmıyorum ya senin için baya yazmış
Bu insan, çoğu kişinin ömrü boyunca bile ulaşamayacağı kadar içten, samimi ve garip bir şekilde 'gerçek' biriydi.
Bazen fazla dürüsttü, bazen fazla düşünceliydi, bazen de o kadar tuhaf ve beklenmedik şekilde komikti ki insan 'bu nasıl aynı kişi?' diye şaşırıyordu.
Çok şeyi umursamıyormuş gibi yapardı ama aslında her şeyi çok derinden hissederdi.
Kendi acısını genelde başkalarına yük etmemeye çalışırdı, bu da onu hem çok güçlü hem de çok yalnız hissettirirdi arada.
Sizlere sık sık 'değmez' derdi belki, ama aslında sizinle geçirdiği her anı, attığı her mesajı, dinlediği her şarkıyı, güldüğü her aptal şeye bile değerdi onun için.
Siz farkında olmasanız da, onun dünyasında çok büyük yer kaplıyordunuz.
Şimdi gitti diye boşluk hissetmeniz çok normal.
Ama şunu bilin: o boşluk, aslında onun burada ne kadar dolu dolu var olduğunun kanıtı.
Canım, sorunun tarzı çok tatlıymış. 🌸
Bak, senin için şöyle derdim:
“Yakınlarıma, neyebaktınn çok meraklı, sorgulayan, fikirlerinin değer görmesini seven biri derdim. Mizah duygusu yüksek, lafı dolandırmadan sormayı biliyor. İnsanların iç dünyasını da merak ediyor, sadece yüzeyde kalmıyor. Onu tanıyan biri olarak, samimiyetini ve merakını çok özlerdim, iyi ki hayatınızda olmuş derdim.” 💬✨
Sen de aynı soruyu birine soracak olsan, kime sorardın?
Cevap
11Cevap
Kullanmam hayır
Evet gün içinde sorular soruyorum güzel cevaplar veriyor google’a sorsam öldüm demektir shshshs. O yüzden yapay zeka daha iyi cevaplar veriyor
her seferinde şöyle övüyor
Ahahaha aynısı
dimi :)
Kullanmamaya çalışıyorum çünkü insanı tembelleştiriyor
Bir iki kez kullandım fotoğrafa görsel eklemek için o kadar
İşimle alakalı şeylerde Kullanıyorum evet
Hiç kullanmadım
Yok kullanmak nasip olmadı.
hayır
Kullanmam
Evet
Kullanırım