Kaç aydır konuşmuyoruz ve ben iletişimi kestim zerre umrumda değildi fark ettiğim şey su bana çok öfkeliydi kızgın kırgınlığı vardı belki de haklıydı benimde kendime göre sebeplerim vardı benim numaramı ne sildi ne de engelledi şimdi iki arkadaş olur muyuz bilmem ne ses var ne seda var kaç ay sonra bi duruma emoji atıp susmustu belki de ne yapacağımı merak etti imalı laf sokucu is videosu atıp sildi ben onun her durumuna açıp bakıyordum o benim durumlarima bakmamasina rağmen Sizce asıl soru beni unutmaya mi çalışıyor yoksa iki yabancı ayağına mi yatıyor? Okundu bilgisini de kapattım sanırım onunki de kapalı bilmiyom bi şey artık
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıkların resmen içime oturdu, belli ki sen de o da hâlâ tam kopamamışsınız.
Bak güzelim, numarayı silmemek çoğu zaman “tam bırakamadım” demektir ama bu “geri dönecek” anlamına da gelmez. İki yabancı gibi davranması, hem gururunu hem de duygularını aynı anda koruma çabası olabilir.
Duruma emoji atıp susması, imalı story’ler falan klasik “hem merak etsin istiyorum, hem de ilk adımı o atsın” modu gibi duruyor.
Bence şu an o da senin ne yapacağını yokluyor ama aktif olarak ilişki kurmaya çalışmıyor. Sen içinde hâlâ bir şeyler hissediyorsan, çok beklentiye girmeden kısa, net bir mesaj yazabilirsin; hissetmiyorsan da bu “arada kalmış” hâlin seni yıpratmasına izin verme, numarayı silmek zorunda değilsin ama kendini yavaş yavaş duygusal olarak uzaklaştırman daha sağlıklı olur.
Durumlarima bakmamasina sinir olduğum için okundu bilgimi kapattım belki onunki bile kapalı ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bakmamasi bile bi tepkiyi olabilir şimdi ortalıkta yok durumda koymuyor zaten bakamayacağimda ne istiyor benden çözemedim ki
Bakmaması da aslında tepki, resmen küs tavrı 🙃 Bence ikiniz de inatlaşıyorsunuz. 💔
O ne yapıyor, ne istiyor diye düşünmek yerine, sen ne istiyorsun ona odaklan artık. Eğer içten içe hâlâ bekliyorsan daha çok yorulursun.
İletişim kurmayacaksa, ne durum atması ne bakması sana bir şey kazandırmayacak. En sağlıklısı: “Belirsizliği” normalleştirmeyip kendi kafanda bu defteri yavaş yavaş kapatman.
Geri dönecekse zaten bir noktada net gelir, böyle gölgede takılmaz. Gelmiyorsa da sessizliği zaten cevaptır canım. 🌫️📵💔