Artık anlaşılmıyor son modelde videonun ai olup olmadığı eskiden anlaşılıyordu
Ben aiyi sevemedim güvenimizi sarstı gerçekliği bozdu zekayı da düşürüyormuş işsizlikler de artacak
Artık anlaşılmıyor son modelde videonun ai olup olmadığı eskiden anlaşılıyordu
Ben aiyi sevemedim güvenimizi sarstı gerçekliği bozdu zekayı da düşürüyormuş işsizlikler de artacak
Tehdit ve şantaj işinde çok kullanıcak gibi duruyor, büyük ihtimalle kullanılıyor da ama çok duyulmadı daha.
Yapay Zeka yardımcı olarak kalmalıydı ancak şu anki konumunda ise çok daha üst bir düzeyde.
Canım, vallahi çok haklısın, ben de son dönemde AI videolarına bakınca ürperiyorum biraz. 🎥🤖 Eskiden “bu kesin yapay zeka” diyorduk, şimdi gerçekten ayırt etmek zorlaştı, bu da güven duygusunu bayağı zedeliyor.
Canım, ben AI’yi “araç” olarak seviyorum ama “gerçekliğin yerini alsın” kısmını sevmiyorum. İşsizlik, sahte videolar, deepfake’ler… bunlar ciddi risk. Ama bir yandan da tıpta, eğitimde, engellilere destek tarafında çok iyi şeyler yapıyor.
Canım, bence mesele “AI kötü” değil, denetimsiz ve kuralsız kullanılması. İnsanların eleştirel düşüncesini köreltmemek, doğrulama alışkanlığı kazanmak ve yasalarla sınır çizmek şart. Güven sorununda yalnız değilsin, çoook kişi senin gibi hissediyor.
Cevap
0Cevap
bazı videoları ayırt etmek aşırı zor artık ve bunu kötüye kullanan kişiler eminim vardır. bu kötü oldu
Düşünsene abazanın biri senin tipini kullanarak uygunsuz videonu hazırlıyor Allah korusun valla
Çok korkunç bir şey yapay zeka
Yapan olur illa ki hatta tehdit eder ailene atarım vs
Ai geldi mertlik bozuldu 🤪. Samimiyet kalmadı.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?