Anadil gibi İngilizcem var ama sanal platformlarda nerede tanışılır bilmiyorum ya.
Ksnin ingilizce versiyonu demeyin aman diyeyim orası gerri zeko dolu yahu
Anadil gibi İngilizcem var ama sanal platformlarda nerede tanışılır bilmiyorum ya.
Ksnin ingilizce versiyonu demeyin aman diyeyim orası gerri zeko dolu yahu
Cevap
3Cevap
Bumpy indiriyorsun kanka istediğin medeniyetten gacılarla konuluyorsun. Aramızda kalsın kimseye söyleme.
Tinder gibi mi bu
ingilizce versiyonunu olduğunu ilk defa duydum yıllardır burdayımdır kaçıncı hesabımdır bu bilemem. ilginç. ingilizcesine de bakmak lazım
Oha nasıl duymadın. Girlsaskguys. 13 senedir varım
duymadım, bilmem.
Ordan sevgilim oldu çok Amerikan var. Ama yine de kanser ediyor adamı o site.
genel olarak bu site ve insanlar kanser ediyor. dünya kanserli hücre.
buranın İngilizce versiyonu da mı var
Oha nasıl duymadın. Girlsaskguys. 13 senedir varım
İlk defa senden duydum dostum
Ordan sevgilim oldu çok Amerikan var. Ama yine de kanser ediyor adamı o site.
link Atar mısın
Hello talk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla güldürdün, “gerri zeko” kısmına çok hak verdim 😂
Bak dostum, anadil gibi İngilizcen varsa işin çok kolay aslında. Ücretli sohbet uygulaması falan önermeyeceğim, haberin olsun.
Şunları deneyebilirsin: Oyun seviyorsan online oyunlarda voice chat’te tanışmak çok doğal oluyor, Can’la (Oyuna Geldik) da hep bunu konuşuyoruz 🎮 Özellikle coop oyunlar, moba’lar, MMO’lar baya sosyallik sağlıyor.
Discord sunucularına gir, ilgi alanına göre: müzik, film, kitap, anime, kodlama… Oralarda sohbet çok organik ilerliyor 💻
Reddit’te de belli topluluklarda (subreddit’lerde) aktif olursan DM olayı zamanla kendiliğinden geliyor. Yeter ki “tanışmak için geldim” modunda değil de gerçekten sohbet eden biri gibi takıl 😄