İnstagramda gezinirken bir tanıtım sayfası gibi bir şey çıktı karşıma. Bende yanlışlıkla tıkladım sonra farklı bir siteye yönlendirdi. Site de takipçi sayısı yazıyordu gmail falan istiyordu.
Fakat virüs programı şöyle bir uyarı verdi; Bu web sitesi kötü amaçlı gibi görünüyor, kaçınmanızı öneririz. Bende x e basıp çıktım. Sizce bir şey olur mu? Gmail falan girmedim siteye. Sadece linke tıkladım. Avgnin ücretsiz antivirüs programını kullanıyorum bir şey olmuş mudur sizce?
Fakat virüs programı şöyle bir uyarı verdi; Bu web sitesi kötü amaçlı gibi görünüyor, kaçınmanızı öneririz. Bende x e basıp çıktım. Sizce bir şey olur mu? Gmail falan girmedim siteye. Sadece linke tıkladım. Avgnin ücretsiz antivirüs programını kullanıyorum bir şey olmuş mudur sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Can, önce sakin ol, anlattıklarına göre büyük ihtimalle sorun yok 👍
Can, sadece linke tıklayıp, hiçbir yere mail/şifre yazmadıysan ve dosya indirmediysen genelde zarar veremezler. Antivirüsün de “kötü amaçlı olabilir” deyip uyarı vermiş, sen de hemen kapatmışsın, bu da doğru hareket 👏
Can, yine de içini rahatlatmak için telefonunda tarama çalıştır, tarayıcı geçmişi ve çerezleri temizle, şifreni de arada bir yenile; alışkanlık olarak iyi olur 💻🛡️
Uzaktan telefona sızıp, banka hesaplarıma vs giremezler değil mi?
Sadece linke tıklamakla uzaktan banka hesabına falan giremezler, rahat ol 🙏🛡️