Snapchat’te yanlışlıkla eski açık fotoğrafımı hikayeye attım, çocuk ne düşünür sizce 😭?

Arkadaşa şimdi ben bir çocukla konuşuyorum iki senedir yaklaşık ve hiç buluşmadık sadece bizim sitenin oradaki basketbol sahasında tanışmıştık ve iki senedir sadece konuşuyoruz hiç buluşmadık ve dün konuşuyorduk Snapchat‘te ben normalde Snapchat kullanmıyorum ama o kullandığı için kullanıyorum birkaç tane arkadaşım var orada akrabam da var o yüzden kullanıyorum neyse dün yanlışlıkla galerideki çok eski bir fotoğrafı 2023’ten kalan hikayem de paylaştım yanlışlıkla ama aşırı komik böyle dilimi dışarı çıkarmışım bir de ben kapalıyım ve orada saçım açık ama o fotoğraf ben kapanmadan önce çekilmişti ve arkadaşlar o hikayeyi görmüş böyle çok yakışıklı 191 boyunda basketbolcu bir çocuk neyse ben bu hikayeyi o gördükten sonra fark ettim bir arkadaşım uyardı beni ama başımdan kaynar sular döküldü ve bütün gece uyuyamadım yarım saat kadar ağladım ertesi gün böyle çok güzel hazırlandım kürkümü falan giyindim ve arkadaşlarımla kahve içmeye gittik çok güzel bir mekanda ve orada videolar çektim böyle ve hani başıma gelen konuyu anlattım hani dedim böyle böyle geçen gün böyle bir şey oldu o benim eski fotoğrafım yeni fotoğraf değil gibisinden bir konuşma yaptım ve bunda Instagram‘da Story attım çocukta gördü ama ben ona mesaj attım ve üç saattir mesajıma bakmıyor arkadaşlar ne düşünüyor olabilir bu çocuk yani benim hayal kırıklığım kendimle alakalı o kadar cool takıl takıl takıl sonra gel böyle bir yanlışlıkla fotoğraf paylaş

Snapchat’te yanlışlıkla eski açık fotoğrafımı hikayeye attım, çocuk ne düşünür sizce 😭?