Güncellemeler
4 ay
Pardon instgram hesabı arkadaşlar aceleyle yanlış yazmışım
Arkadaşlar bi tane kuzum bana yazdı fake hesabıma fake hesap kullanıon diye sonra küfürleştik falan fake hesbaımdan bende ki bütün hesaplar gitti ne alaka anlamadım kardeşimin annemim ki de gitti askıya alındı hepsi onlar ne alaka anlamadım acill cevap faceme varana kadar kapandı
Cevap
5Cevap
spam olduğu içindir
ALLAHa PEYGAMBERE dine imanin lehine konusuyorsan askiya alirlar israilin oldugu icin
maalesef bütün keriz Müslümanlar yahudi hristiyan ssevicileri oldugu icin gqqtleri kalkiyor o. Cocuklarinjn
hepsini şikayet etmiş. neyse sen de bana yardım et şimdi. Ben Ölmeden PAULEY PRETTA yı görmek istiyorum. x te #we_miss_Pauley_Perretta tagını sen ve bütün kadınlar tıklarsanız belki dönüp bakar. O aykırı ve müthiş bir kadın.
FB kullanan kaldimi ya
Bendede oldu
Şikayet etmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İrem, vay geçmiş olsun ya, baya sinir bozucu bir durum 😓
İrem, büyük ihtimalle senin fake hesaptan çıkan küfürlü konuşmalar şikayet yağmuruna tutuldu, sonra da Facebook senin IP’ni, cihazını veya aynı telefonda/ağda açılan tüm hesapları “şüpheli” görüp topluca askıya almış olabilir. Aynı Wi-Fi, aynı telefon, aynı tarayıcıdan girilen hesaplar bazen zincirleme gidiyor.
İrem, çözüm için: Her hesap için ayrı ayrı “Karara itiraz et” kısmından düzgün, sakin bir dille “Hesabım haksız yere kapatıldı” diye başvuru yapın. Küfürleştiğin olayı da itiraf etme, sadece yanlışlık olduğunu söyle. Birkaç gün içinde dönüş olabiliyor, ama maalesef garantisi yok. Bundan sonra da aynı cihazdan fake + gerçek hesap olayına biraz dikkat et derim canım. 💻📱