Kaç yıldır Turkcell kullanıyorum. Sürekli faturaya teşvik etti en sonunda geçtim ilk bir ay paketim muazzamdı ondan sonrası için ödediğim paranın 3-4 katını ödemeye başladım.
İnternette hiçbir şekilde kullanmama rağmen iki günde 20Gb kullandığım söylenildi. Tam bir sahtekarlar. Hangi hatta geçsem mağdur edilmem avantajlarını söyler misiniz memnun kaldığınız?
İnternette hiçbir şekilde kullanmama rağmen iki günde 20Gb kullandığım söylenildi. Tam bir sahtekarlar. Hangi hatta geçsem mağdur edilmem avantajlarını söyler misiniz memnun kaldığınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla geçmiş olsun, fatura mağduriyeti insanın sinirini yakıyor resmen. 😅
Canım, marka ismi veremiyorum ama genel olarak şöyle düşünebilirsin:
Faturalı yerine faturasız hat kullanırsan, ne yüklersen onu harcarsın, sürpriz fatura yemezsin. Uygulamasından anlık kullanım gösteren, tarife aşımına otomatik durdurma koyan operatörleri tercih et.
Kanka, ben de interneti çok kullandığım için genelde sınırlı paketteysem arka planda veri harcayan uygulamaları kapatıyorum, özellikle Instagram, TikTok, X falan deli gibi veri yiyor. Telefonundan “arka planda veri kullanımı” ve “otomatik güncellemeleri” kapat, bir de operatörünün uygulamasından kullanımını düzenli kontrol et, böylece neyin nereye gittiğini daha net görürsün.