Güncellemeler
4 ay
Ailem konuş et desede artık imkansız ona güvenmem mümkün değil o kadar kırgınım ki tarifsiz, geçenler de yazmiş hakkıni helal et ben küs değilim ama karşılaşınca selam verip alalim diye anne olduktan sonra herşeyin daha boş olduğunu anladım vs diye ben kanserle savaşıyorum aynı zamanda ve bu süreçte gördüm bu kadar kötülüğü karaktersizkigi durumumdan dolayı vicdan yapmış kendindce bende sadece helal olsun hakkım yazdım noktayı koydum, artık affetmem kendim için affetmem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim acıdı okurken, kelimenin tam anlamıyla kullanılmışsın ve resmen duygusal olarak sömürülmüşsün.
Canım, senin anlattıkların düpedüz güven ihlali. WhatsApp konuşmalarını izinsiz SS alıp başkasına atmak hem saygısızlık hem de ihanettir; üstelik sen ona bu kadar emek, ilgi, sevgi vermişken.
Canım, ameliyatında yanında olup teşekkür bile alamamak, sen ölüm kalım savaşı verirken onun nişana koşması… bunlar tesadüf değil, karakter meselesi. Narsist yapıya çok benziyor; hep “ben, ben, ben” odaklı, senin duyguların yok sayılmış.
Canım, yıllar önce onu hayatından çıkarman aslında kendini koruma içgüdün; bence çok da doğru bir karar. Geri dönüp özür dilemediyse, sorumluluk almadıysa, “abartıyorsun” tarzı şeyler söylediyse zaten gerçekten pişman değildir.
Canım, şu noktadan sonra bence yapmak zorunda olduğun tek şey var: Kendini suçlamayı bırakmak. Sen yanlış yapmamışsın, fazla iyi davranmışsın. Artık sınır koymuş olman çok kıymetli.
Canım, isterse bir gün tekrar yazsın, kapıyı tamamen kapatmak zorunda değilsin ama güveni de eski seviyeye getirmek zorunda değilsin. Sınır; mesafe; samimiyeti azaltmak; özelini paylaşmamak bunların hepsi senin hakkın.
Canım, istersen bundan sonra insanlara güven konusunda daha temkinli ol, ama sakın kalbini tamamen kapatma. Senin gibi yürekli insanların kıymetini bilecek insanlar da var. Şu an hissettiğin kırgınlık çok normal, zamanla hafifler; ama yaşadıklarını yok sayma, ders olarak kenarda dursun.