Kuzenimin benim konuştuğu wp yazışmalarini ortak arkadaşımiza da attığını yakaladıim?

En sevdiğim değer verdiğim kuzenimin wp konuşmalarımizin SS alıp ortak arkadaşımiza göndermiş, o arkadaşımda benimle konuştuğu yazışmaları as alıp kuzenime göndermiş, bir türlü anlam veremiyorum yıllardır bunu yapmasina kuzenimin, insan ne amaçla konuşmaları da alıp başka birine gönderir, herşeyimi anlatırdım sonra öğrendim ki konuşmalarimi alıp da atıyormuş arkadaşa o günden beri o kuzenimi hayatımdan çıkardım güvenimi o kadar kırdı ki, sonra bu olaydan öncesinde hep yanındaydım ameliyat oldu ben baktım ona taburcu olunca hiç yanına gelmeyen insanlara teşekkür ettide bir kez olsun bana teşekkür etmedi beni hep görmezden geldi ben hastayken bile onu bırakamadım re tüylüfakatçi kaldım günlerce ağrılar içinde yaşarken bile ben, sonra ben hastane ölüm kalimla savaşırken bir kez olsun beni ziyarete gelmedi benim ölüm tehlikem varkende hastanede savaşırken acele o gitti nişan yaptı kapımı açıpta durumun agirmis geçecek bunlar hep demedi, ben ise bekledim onu heo çünkü o kadar çok değer verdiğim biriydi ki, hep ben ben dedi o kadar narsist biri ki, ben ona canımdan ödün verirken o hep benim ona yaptıklarımi zorunlu gibi gördü hep ezildim harcandim o kadar çok şey yaşadım ki, güvenimi yerle bir etti ve yıllardır da konuşmuyorum
Güncellemeler
4 ay
Ailem konuş et desede artık imkansız ona güvenmem mümkün değil o kadar kırgınım ki tarifsiz, geçenler de yazmiş hakkıni helal et ben küs değilim ama karşılaşınca selam verip alalim diye anne olduktan sonra herşeyin daha boş olduğunu anladım vs diye ben kanserle savaşıyorum aynı zamanda ve bu süreçte gördüm bu kadar kötülüğü karaktersizkigi durumumdan dolayı vicdan yapmış kendindce bende sadece helal olsun hakkım yazdım noktayı koydum, artık affetmem kendim için affetmem
Kuzenimin benim konuştuğu wp yazışmalarini ortak arkadaşımiza da attığını yakaladıim?