Snapchat sohbetler ve konum bir anda silinip kayboldu, engellendim mi yoksa hesap mı çıktı?

Merhaba arkadaşlar bir kızla yaklaşık 1-1.5 aydır seviliyiz baya baya iyi bir ilişkimiz var uzak mesafe olmasına rağmen cidden gayet mükemmel aramız dün telefonu kırılmış bir arkadaşının tiktok hesabından bana yazdı telefonu kırıldığını falan söyledi bugünde arkadaşının telefonundan aradı konuştuk yarım saat falan sonra güldü “snapchatte sana resim attım sende bi tane at serilerimiz gitmesin” dedi (arkadaşının telefonundan giriş yapmış) bende tamam dedim telefonu kapattıktan sonra attım fakat oda bir şey yazdı (normal bişeydi kötü bişey değil) sonra bi girdim baktım bizim tüm mesajlar silinmiş konum yerine giriyorum konumu gözükmüyo ama hala arkadaşlarımda gözüküyo sizce bu niye olmuş olabilir (o saatten beridir yazmadı) biraz araştırdım engellemiş olabilir falan diyenler var ama niye aniden engellerki aklım almıyor acaba arkadaşının telefonundan çıkış yapmış olabilirmi hesabından yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Güncellemeler
4 ay
Arkadaşının tiktok hesabına yazdım oda daha bakmadı 1-2 saat oldu.
Snapchat sohbetler ve konum bir anda silinip kayboldu, engellendim mi yoksa hesap mı çıktı?