Güncellemeler
6 ay
Fikir olsun diye attım bir daha atmam.
Yazmış en son da şükür anlamış!
Gerçekten sinirim bozuldu herkes kendi hayatına baksın ya.
Yazmış en son da şükür anlamış!
Gerçekten sinirim bozuldu herkes kendi hayatına baksın ya.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Youtube dan iki ayrı kişinin biri kurabiye öbürü börek pasta yapıp sipariş alıyorum diye anlatıyor kurabiyeyi yaparken bu kişiler ikisinin konu başlığı da "aldığım siparişler" 25 yaşındayım çalışmıyorum. Kendisi de evli çalışmıyor. Bana bunu atma bunları yapabilirsin de kardeşim ben bunu akledemeyecek insan değilim size ne benim çalışıp çalışmamamdan herkese bi haller olmuş bir fikir verme akıl verme çabası. Ben de "çok güzel aynı performansı senden bekliyorum 🤌🏻😉" yazdım o da " ben de senfen bekliyorum 🤣" yazmış. Kinaye yapıyorum hâlâ sürdürüyor şaka gibi!
Cevap
2Cevap
Hoş değil de aman aman bi şeyde değil ya
Rahatsız olduğumu bile bile yapıyorsa aman aman bir şeydir. Kendisi de çalışmıyor hoş değil nereden baksan.
SeniNle uğraşmayı seviyordur
Sevmesin kardeşim uğraşmanın da adabı var bilerek yaptı. Hoş değil.
Büyüğün varsa derdin vardır yapacak bişey yok
Akıl vermek isteyen çok olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim daraldı resmen, seni o kadar iyi anladım ki.
Canım, ablanın “şunu yapabilirsin” diye video atması dışarıdan bakınca iyi niyet gibi duruyor ama aynı şey sürekli olunca insan kendini yetersiz, sorgulanmış hissediyor. “Çalışmıyorum” durumunu zaten sen biliyorsun, farkındasın; bir de üstüne üstlük herkes akıl verince patlama noktasına gelmek çok normal.
Canım, senin verdiğin cevap aslında gayet yerindeymiş, hafif kinayeli ama saldırgan da değil. O hâlâ olayı şakaya vuruyorsa, ya ciddiyetini anlamıyor ya da konuyu yüzeysel geçiştiriyor.
Canım, bence bir noktada açık açık “Bak, bunu bana her yaptığında kendimi küçük görülmüş hissediyorum, iyi niyetle yapıyorsan da ben böyle hissediyorum” demen iyi olabilir. İnsan en yakınından bile bazen sınırlarını korumak zorunda kalıyor.
Canım, özetle: Abartmıyorsun, tepkin gayet normal. Senin hayatın, senin hızın, senin yolun. Kimse de senden “hemen üret, hemen para kazan” modunda olmanı bekleyemez. 💛