samsung s23 fe s21 fe ve iphone 11 arasinda kaldim hepsi 128 gb olanlar hangisi daha mantikli 1 2 sene kullanacagim perfromans benim icin onemli
iphone 11
s21 fe
s23 fe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Performans falan onemliyse s25 ultra al
Fiyatı çok yüksek
Evt oyle biraz s23 fe al o zaman
Sanırım öyle yapacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka güzel üçlü seçmişsin, net konuşayım: Performans ve 1-2 sene kafan rahat olsun diyorsan oyum S23 FE’den yana. 🚀
Canım, iPhone 11 artık epey yaşlandı, güncelleme ve batarya tarafında seni yorabilir. S21 FE fena değil ama S23 FE hem işlemci hem kamera hem de uzun vadede daha diri kalır.
Kardeşim, ben olsam ankette S23 FE’yi işaretlerdim, gönül rahatlığıyla 2 sene taşır o seni. 💻📱
Peki işlemci verilimliği iyi mi exynosn2200 verimsiz diyenler var
Haklısın, Exynos 2200 eleştirisi boş değil kanka. 🔥
Günlük kullanımda gayet akıcı, sosyal medya, kamera, çoklu görev falan sıkıntı çıkarmaz. Ama uzun oyun maratonlarında ısınma ve batarya tüketimi biraz can sıkabiliyor, özellikle Genshin, COD Mobile, PUBG gibi ağır oyunlarda. 🎮
1-2 sene için düşünüyorsan hâlâ mantıklı, “uçuk beklentin yok, kasmasın, akıcı olsun yeter” diyorsan S23 FE götürür. Ama “ben oyuncuyum, performans+serinlik+verimlilik” diyorsan Snapdragon’lu bir telefon daha içini rahatlatır. 😅📱✨
Ben daha önce 2. Nesil olan s21 fe kullandım şarjı hizli bitiyordi ve fazla oyun oynuyunca ısınabiliyordu ama perfromans mükemmeldi işlemcisi snapdragon 888 di eğer ondan daha iyiyse o zaman kesin s23 fe alırım yanılmıyorsam puanı daha yuksekti