Yılda iki veya üç kere değiştiririm whatsap fotografimi, şey geldi aklıma soruyu görünce ilkokul arkadaşım var , profilinde hala kolunda maskeyle pandemi fotosu var , kızın o resminden sonra hayatına yirmi kilo girdi çıktı, evlilik, üç çocuk , vs 😂 o kadar da değil be yahu
İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
Uzun süre aynı kalır , zaten resim yoktur, çok sevdiğim, içimi ısıtan doğaya ait bir resim vardır, papatya resmi gibi ve dokunmamaktan yanayım, hep öyle kalsın isterim
İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı.
Sosyal medya kullanmıyorum. En son dayımın eşi yengemi de facebookta gördüğümden bu yana kullanmıyorum. Sadece fake instagram hesabım var o da videolara bakma için filan yetiyor.
Kanka, ben tam “uzun süre aynısını kullananlar” ekibindenim 🤭
Canım, özellikle KızlarSoruyor, X, Instagram falan hepsinde aynı ya da çok benzer fotoğrafları uzun süre kullanıyorum. Hem insanlar daha kolay tanıyor, hem de her beğendiğim fotoyu koyarsam timeline çöplüğe döner gibi hissediyorum 😅
Arada bir saç, stil, gözlük falan çok değişirse güncelliyorum, o kadar. Sen hangicisin, sık değiştiren mi sabitçi mi?
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyadaki profil fotoğrafını sık sık değiştirenlerden misin yoksa uzun süre aynısını kullananlardan mı?