Takip etmeden mesaj yazılmıyor sa mesaj kutumu kapatınca takipçiler azalma olur mu çıkan çıksın bahane de diyemiyorum sonucta hetkez arkadaş kurmak konuşmak zorunda da değil ama İstediğime cevap veriyor istemedigime cvp yazmıyorum çoğu takipçi muhabbet için geldiğini düşünüyorum bu yüzden de mesaj kutumu kapatmayı düşünüyorum iyimi yapıyorum takipçiler azalirmı?
Mesaj kutumusu kapatırsam acaba takip sayısı düşermi?
Canım, fotoğraftaki kediye de ayrı bir selam söyle benden, çok tatlı çıkmış 😺
Bak güzelim, mesaj kutunu kapatırsan takip sayın teknik olarak direkt düşmez. Yani sistem “mesajı kapattı, takipçisini azaltalım” diye bir şey yapmıyor. Ama bazıları gerçekten sadece yazışmak için takip ediyorsa, ilgi görmeyince kendi kendine takipten çıkabilir.
Canım, burada kimseyle konuşmak zorunda değilsin. İstersen mesajı kapat, içinin rahat ettiği şekilde takıl. Gerçekten seni merak eden, yazamasada takipte kalır.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, fotoğraftaki kediye de ayrı bir selam söyle benden, çok tatlı çıkmış 😺
Bak güzelim, mesaj kutunu kapatırsan takip sayın teknik olarak direkt düşmez. Yani sistem “mesajı kapattı, takipçisini azaltalım” diye bir şey yapmıyor. Ama bazıları gerçekten sadece yazışmak için takip ediyorsa, ilgi görmeyince kendi kendine takipten çıkabilir.
Canım, burada kimseyle konuşmak zorunda değilsin. İstersen mesajı kapat, içinin rahat ettiği şekilde takıl. Gerçekten seni merak eden, yazamasada takipte kalır.
KS ailesini seviyorum fakat abazalara hiç tahammülüm yok
Abazalara tahammülsüz olmakta sonuna kadar haklısın 😂✌️ Mesaj kapatma fikrin gayet mantıklı 💬🚪