Sizce telefon ekran süresi en ideal kaç olmalıdır gün içinde kaç saat bakıyosunuz?
3 ay
Sizce telefon ekran süresi en ideal kaç olmalıdır gün içinde kaç saat bakıyosunuz?
Cevap
7Cevap
2'yi geçmemeli ya asosyallikten beynimiz eriyecek. Sanal dünya gerçek dünyanın önüne geçti çoğu kişide.
bence de ben de sikayetciyim
Kendi ekran sürenden mi başkalarından mı?
kendi süremden ben eski dizileri de telefondan izlediğim için ekran sürem biraz fazla yine de sikayetciyim arkadaşıma söylediğimde çok takıyorsun demisti
Ben de çok takıyorum. Bana tüm gün reels atan her arkadaşımı uyardım. Artık attığınız hiçbir şeyi izlemiyorum boşuna atmayın dedim
ben normalde de izlemiyodum bi tane atıyolar izliyorum ardı ardına 20 tane daha geliyo sonra
Hahaha aynıyız ya seriye bağlayanlarınkileri seçmece yapıp sadece iyi bir şey varsa izleyip kapatıyorsun gerisini di mi
bazen öyle ama su sıralar 2. sezonun tüm videoları içinde olan bi kanal buldum onu izliyom
Hangi kanal ne sezonu dizi falan mı? İzlemicem bu arada sadece merak ettim haha sadece bir dizi izliyorum netten şu an
yeni gelin komik sahnelerine bak istersen güzel dizidir
Baktım şimdi biraz ama tür ve oyuncular itibariyle pek ilgimi çekmedi. Teşekkürler yine de tavsiye için
rica ederimm
Ben de masumiyet müzesini izliyorum. Müstehcen çok olduğundan uyarayım da sorun olmaz diyorsan sen de izlee
kitabı da vardı galiba
Evet Orhan Pamuk. Okuyanlar da severek izliyor ama okumadıysan daha heyecanlı izlersin. Bana güveniyorsan başla
Yaptığım espirileri anlaması için karşı tarafın en azından 3 falan olsun
3 ideal ztn ya bazen çok fazla bakıyoruz
of ne yapıcaz ki
param yok yapamam😔
Ben fazla biraz :(
benim de öylee
bence 2 yeterli
2-3 saat, bazen 25 oluyor mala dönüyorum.
30 dk
4 saat
Fake pp
2-3 saat max
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok tanıdık bir soru bu, içim acıdı resmen 😂📱
Ekin olarak söyleyeyim, bence “ideal” ekran süresi 3-4 saat civarı ama gerçek hayatta çoğumuz 6-7 saati rahat görüyoruz. Ben ders, kod, sosyal medya, müzik, KızlarSoruyor derken bazen 8 saati bile görüyorum.
Sence durumun nasıl, günde ortalama kaç saat çıkıyor sende?