5 ayBirisini engellemek için o kişiyi tanımamız gerektiği sonucuna nasıl vardın. Paylaşımlarını aykırı, gereksiz ya da ters bulup engellemiş olabilir. Birini engellemem için o kişiyle akrabalık bağım olması gerekiyor.
İnsanlar, bu tükürüğümün internetine ayda 12 manat ödüyor. Kimse birilerinin boyundan büyük egosu, soyundan büyük kibrine maruz kalmak zorunda değil.
Yaşamı boyunca hiçbir alanda kendini yetiştirmemiş, hiçbir konuda sorumluluk almamış, hiç kimse ve hiçbir hedef için kendinden fedakarlıkta bulunmamış sürekli ailesini, çevresini, toplumu, sistemi eleştirmekle geçiren; 7/24 KS, Instagram köşelerinde etrafına duygu sömürüsü, nefret literatürü, manipülasyon, shaming, gaslighting teknikleriyle insanları hakaret, küfür, aşağılama bombardımanına tutan; günde 3 paket sigara içen tiryaki gibi uykusu hariç bütün gün KS'ye girip klavye başından kalkmayan; dinden çok dinci, devletten çok devletçi, kraldan çok kralcı, kuraldan çok kuralcı ama özünde menfaatçi, özünde şahsiyetsiz, özünde namussuz; burada güya sözümona günahsız, suçsuz, hatasız, adeta peygamberi oynayan ama kapalı kapılar ardında aklına gelebilecek her türlü gayrımeşru, iğrenç işin içinde olan tiplere maruz kalmaktan bıktı bu millet. Bundan mütevellit herkesin engel listesi de kabardı haliyle.
Bak şimdi..."Süper zekâ" bir tane hırdavat feno, profil sayfasına şunları yazmış.
Yurtdışında yaşayıp yatak arkadaşı arayan ablalar ve teyzeler lütfen yazmasın.
Daha görmeden sen bir yana, dünya bir yana, ben senden hoşlanıyorum deyip farklı triplere giren ergenler de yazmasın.
Kimsenin tribini, kaprisini, ruh hastalığını çekecek durumda değilim. Yazanı okuyup anlayabilecek kapasitede olanlar insanlar yazsın lütfen!
Öncelikle beni eklemeyen kimseyi eklemem. Bana mesaj atan herkese de cevap veririm.. Kız erkek gözetmeksizin derdi olanları dinlerim. Muhabbet etmek isteyene de kapım her zaman açık. Muhabbet de ederiz ama lütfen şunun bilincinde olun.
BEN SİZİN ERKEK ARKADAŞINIZ DEĞİLİM. SİZİN MESAJLARINIZA ANİDEN CEVAP VERMEK GİBİ BİR SORUMLUĞUM DA YOK. GÖRDÜĞÜM ZAMAN DA CEVAP YAZIYORUM ZATEN.
Buradaki mevcudiyetimin sebebi zaman geçirmek. KESİNLİKLE BAŞKA BİR SEBEBİ YOK. Öyle olsa zaten sanalda işim olmaz. Reelde takılırım.
Siyah puntoyla belirttiğim malum kişinin profil sayfasına ait içerik tek bir amaca hizmet ediyorum. "Kızlar sizi istemiyorum ama yan cebimde durun."
Güya bu paylaşımı yapan "paşa torununun" mesaj kutusu sabahtan akşama kadar her yaş grubundan onlarca kadının istilasına uğramış da bu "Halit İzzet Yalısı'nda büyümüş paşa torunu" bu durumdan rahatsızlığını dile belirtiyor. Bütün kadınların hiç işi yok, kendine ait bir profil resmi bile olmayan, hiçbir gün yüzünüzü gösterme cesaretini edinememiş adamı ilgi/iltifat yağmuruna tutyorlarmış.
Güya mükemmeli, ulaşılmazı oynayarak kadınlar üzerinde çekim alanı oluşturmaya dayalı köhnemiş çapkınlık numaraları... Kendisi çalıyor, kendisi oynuyor.
Bugün bu oyuna düşecek kadın demiyorum dişi eşek bile yoktur bu ülkede. İnsanların zekasıyla alay ederek onları bir şeylere inandırdığını varsaymak; esasında zeka, ego, ya da kibir ifadesi değil tam aksine aptallık ve ezikliğin ifşaatıdır. Bunların hayatı boyunca herhangi bir ilişkiyi bırak adam akıllı bir arkadaş çevresi bile olmamıştır.
E şimdi böylelerini de engellerim yani. Ben bu siteye her girişimde bu ve bunun gibilerin beş para etmez etkileşim aksiyonlarına, dikkat çekme oyunlarına maruz kalmak zorunda değilim. O yüzden de beni tanıyan, tanımayan birçok kişiyi engelledim. İster umrunda olsun, ister olmazsın. Benim kriterim ya da beklentim bunun üzerine değil.
Reel hayatta nasıl ki protez tiplerden uzak duruyorsam, onlarla aynı ortama girmiyorsam; burada da aynı şekilde protez, problemli, kompleksli, narsistik paternlere sahip kişilerin paylaşımlarını görmek istemiyorum. Bu kadar basit, bu kadar net!
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. Açık konuşayım, tanımadığım birinin beni engellemesi pek bir şey hissettirmiyor. Çünkü ortada bir bağ yok, bir emek yok, bir hatıra yok. İnsan tanıdığı, değer verdiği biriyle arasında bir şey olursa düşünür, sorgular. Ama hiç temas etmediğim birinin aldığı karar benim iç dünyamı etkilemez. Herkes kendi alanını istediği gibi düzenler, buna saygı duyar geçerim. Gereksiz anlam yüklemem, yoluma bakarım.
10 Yorumla
Başta sinir oluyorum ama sinir olmamın nedeni beni engellemesi değil akılsız olması sırf yorumu beğenmedi diye biri engellendin dedi ve engelledi beni ee ne yapayım ben bu durumda
01 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 473 cevap paylaştı. Şaşırıyorum hata felan olmadan durduk yere engel atanlara bana da oluyor
Burdan biriyle konuşmayı ilerletince Instagram'a geçtik bir süre sonra ben konuşmak istemeyince iki gün sonra durduk engel atmış hem burdan hem Instagram'dan bende onlara atıyorum
12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka aynı ben 😂
Canım, biri beni engellemiş ama tanımıyorum ya, ilk tepkim “Ben ne zaman doğdum da seni kırdım acaba?” oluyor. Sonra da direkt salıyorum. Engelleyen kazansın turu, bana ne 😅
Şaka bir yana, tanımadığım insanın engellemesi egomu falan hiç etkilemiyor, sadece komik geliyor. Sosyal medya sonuçta, isteyen girer, isteyen kaçar 🫠00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42b cevap paylaştı.
u 5 ayumurumda değil engeller geçerim karaktersizleri.
10 Yorumla
5 ayhttps://youtube.com/shorts/W7pf254PKf0?si=0Ibagil9VZk-R_VB
Bunu sormak isterdim konuşmadığım birinin de beni engellemesi ne biliyim beyin yakan hareketler.021 Yorumla- 5 ay
Seni arka planı soru olarak sorcam affet çok mantıklı geldi 😅
- 5 ay
Sordum kaldırdılar bu sitede böyle Olcan valla bak.
https://youtu.be/BNc99KSLpeM?si=X14lfCm5jv9-nc97 - 5 ay
Soru başlığı:kuduruyorsun demi şu an?
"Soru paylaşımın kurallarımız gereği kaldırıldı.
Soru başlığı: Kuduruyorsun demi şu an?
Soru detayları: Kırmak ya kızdırmak için değil sadece ruh halinizi merak ettim. Ters anlayacaksanız da kudurun napam.
Sebep: Tartışma & Sataşma Amaçlı İçerik
Kişisel saldırı niteliği taşıyan, rencide edici, hakaret ve/veya küfür içeren, provoke edici, kışkırtıcı, nefret söylemi içeren paylaşımlara kesinlikle izin verilmemektedir. Bu tür paylaşımlar hukuken de sakıncalı olabilir. Internet üzerindeki tüm paylaşımlarından hukuken sorumlu olduğunu tekrar hatırlatırız. Ayrıntılı bilgi için, KızlarSoruyor'a üye olurken onayladığın - 5 ay
Şu soru da en ufak yamuk var mı soruda sôvmedim nazikçe açıklamada yaptık daha napalım
- 5 ay
Olabilir bizdeki fazlalık batmiş olabilir. şimdi bu soruyu kaldıran kişi para kazanıyor mu acaba merak ettim hem işini düzgün yapmıyor hemde para kazanıyor.
- 5 ay
Haydaa bu daha çok canımı yaktı😅
- 5 ay
Bedava bi karşılığı yoksa çalısma dimi ne bu iş aşkı gelip benim sorumu kaldırdın😅çok kinciyimdir ama elimden bir şey gelmiyor 🤪
- 5 ay
Ben mod olana kadar ölme esssgim ölme burada gôrdügüm bazı kişiler var özür dilerim ama beyin yok burada yatıp burada kalkıyolar yorumlarina bakıyorum içi dolu bı tane yorum tam bı avereller.
- 5 ay
Bu kadar açıklamayı PR ekibi bile yapmaz. sorsan fenomenlik gitmesin diye değildir yalanını gondiklerdiklerim.
- 5 ay
Kendi zekalarına noldu ki?🤔🤔🤔
- 5 ay
Okuyan varsa umarım kendilerini sorgularlar dicem Bunuda yapay zekaya sorgulatirlar. 🙃🙃
- 01 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 907 cevap paylaştı.
5 ay
Cok yasiyorum,.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 548 cevap paylaştı.
5 ayBu da bu çeşit bir çekememezlik demek ki diyip gülüp geçiyorum..
30 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
5 ayHakaret ya da saygısızca bir durum olursa, düşünceleri bana çağdışı gelir ve bir daha sorularimda görmek istemediğim bir tip ise, başkalarına hakaret veya saygısız davranani da engelliyorum
10 Yorumla
5 aySeni görüyorum ama engel atmadım sebepsiz engel atmıyorum saygısızlık kalp kıran üslubu kırıcı olanlara engel atıyorum
00 Yorumla
5 ayBilmiyorum ama bana çok tuhaf geliyor, ben bir anlam veremiyorum neden yani neden olabilir merak ediyorum sadece
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 634 cevap paylaştı.
5 ayÇok rastladım burada ve twitterda. Tuhaf gerçekten. Eskiden sinir de oluyordum artık sinir olmuyorum
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 928 cevap paylaştı. O kadar umrumda değil ki geri engel yapmıyorum bile
01 YorumlaSövüp saydığımız anonimlerin hesapları işte onlar eqwjkeq
02 YorumlaFarkında bile olmuyorum varsa da bilmiyorum yani takılmıyorum böyle şeylere. Tanımıyorum naparsa yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayİnsanlar senin gibi bilmem yodalari masterları fenolari engellemekte hakli
Sürekli kendinizi bir sey sanıp atarli tutarlı seyler paylaşıyorsunuz da umurumuzda bile değilsiniz
05 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı.
5 ayS@lak diyorum. Az önce ihtiyarın teki sorusuna yorum yaptım diye olayı aşka bağlamış pedo djdjd
01 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. şu an sorunda bile engel yediğim erkek üye var ndmd pek umurunda değil açıkcası
02 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tutukluluk süreleri dolunca birkaç kişiyi azad ettim onun dışında engel listem 1500 küsür.
02 Yorumla- 5 ay
Maşallah benden fazla olan varmış 😂
- 5 ay
😂😂
Değer veren değer görür.
Hayat böyle ufak tefek şeyleri kafaya takmak için fazla kısa.10 YorumlaBaşına geldiyse normal, erkek düşmanının önde gidenisin, egon da tavan
10 YorumlaBende öyle yapıyorum bakıyorum belli gerizek@lı direkt engel atıyorum
10 Yorumla
5 ayne tepki vercem umarım hastalığı bir an önce iyileşir derim
10 Yorumla
5 aytanımadığım biri beni engelles tepkim genelde demek ki algoritma yollarımızı ayırmış olur 😄 konu geçtim seni takip edenlere baktım adam xper 1 yorumu yok bı şeyi yok ne ara tanıdın neye göre takibe aldın.
02 Yorumla- 5 ay
sinir bozucu şeylerden biri ya Engelle yenisi gelsin sanki hydra gibi çoğalıyorlar.
5 ayTanımadığım kişileri sosyal medyamda tutmuyorum. Kafam rahat.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 845 cevap paylaştı.
u 5 ayBeni genelde modum diye engelliyolarda pek ilgilenmiyom
00 Yorumla
5 ayVar öyleleri hiç görmemişim bile E bende haliyle umursamıyorum.
00 Yorumla
5 ayValla bilmem de. Tanıdıkları görüyorum takipten çıkan 😂🤣
00 Yorumla
5 ayUmrum dışı. Naparlarsa yapsınlar benden uzak olsunlar.
00 YorumlaEvet haklısın sinek ne kadar küçük olsada maalesef mide bulandırıyor
00 YorumlaTanımadığım insanların engellediğini de göremem ki 🙄
00 YorumlaTepki vermiyorum. Genelde istediğini alamayan ya da ters cevap alanların yaptığı bir şey bu..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBu soruyu öne çıkaran kimse incelenmeli. Bu siteye de bir kayyum şart oldu. Nerede ne kadar gevşek, sapık varsa hepsini bir kılıfa soktular sanki.
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 aySinir oluyorum neden acaba diye düşünüyorum
00 Yorumla Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir babbbba kimsenin peşisinden koşmayız
00 YorumlaDurduk yere mi? Gerçi aktif hesabım yok öyle bir derdim de yok
00 Yorumla
5 ayKudurtmuşum deyip gülüyorum sonra ben de engelliyorum
00 Yorumlahiç engellendiğimi bilmiyorum arkama bakmamışım demek ki aggrfhjfdf
00 Yorumla
u 5 ayNe güzel sağlam saplamışım demek ki engellemiş diyorum
00 Yorumla
5 ayZaten gerçek karakterimi yansıtmıyorum... Önemli olan keyif almam.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Yani anasına mı küfür ettim acaba diye düşünüyorum ne dedim ki engelledi acaba diyorum
00 Yorumla
5 ayMal olduklarını düşünüyorum ciddi bir psikolojik destek almaları gerek
00 YorumlaNe yapmışım da engellemiş acaba 😂 Pek takmam😄
00 YorumlaBen de onu engelliyorum. Karşılıklı engelleşiyoruz, zevkli oluyor
00 Yorumla
5 ayOnu kücük niyaziye birakiyoruz keyfi ne isterse onu der :D
00 YorumlaBuradan bir bayan engellemisti. hic sebep yokken sorularına göremeyince fark ettim komik:))
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ruh halime göre değişir. Bazen *hayırdır inşallah, bazen de *çok ta fi, fi diyorum ☺️
00 Yorumla
5 ayAhaha bi kaç kişi var öyle engellemiş zerre umrumda değiller
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 340 cevap paylaştı. Tanıdıklarımda engelleyebilir sorun yok sevdiklerim engellemesin yeter 😌
00 Yorumla
5 ayTavrım şöyle oluyor;
Bakayım umurumda mı?
Aa değilmiş. 😅00 Yorumla
5 ayVarligindan bile haberim olmayan kişiler engelliyor sjsjsj
00 YorumlaBoş yere engelliyorsa ne yapayım kendi bilir
00 Yorumla- Ne alaka filan oluyor insan
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 569 cevap paylaştı.
s 5 ayOnların düşüncesi dolayısıyla fikri yok ot onlar 😂
00 Yorumla
5 ayçokta s*kımdeydı çocukluk arkadaşım fanatik galatasaraylıydı bende fanatik fenerbahçeliydim iki bir şey söyledik ergen kızlar gibi gönül koydu sildi :SDF:FSD:FSDSDFSDF
18 Yorumla- 5 ay
oturup sabaha kadar ona mı kederlencem silen silsin giden gitsin s*kımden aşa kasımpaşa yani :D
- 5 ay
hepsi boş adam bak düşün 15 yıllık arkadaşımdı fotoğraflarımız vardı sildim hepsini çocukluktan ne kadar fotoğraf varsa işin içine takım girince arkadaşlık bozuluyor gerçek hayatta 1 tanesi hatrımı sormaz iyi misin kötü müsün demez fenerbahçe yenildiği zaman sabahın köründe dalga geçmek için mesaj atarlar biz dalga geçince çocuk gibi gönül koyup silerler neyse böyle gereksiz adamlarla muhatap olmaya değmiyor
- 5 ay
galatasaraylı olup da adam çıkan birini göremezsin git beşiktaşlı ol trabzonlu ol galatasaraylı olmayın iyi ksler
- 5 ay
ama yine de fenerbahçeli olmanı tavsiye ederim iyi ksler :D
- 5 ay
helal be :D
Gizli Üye(36-45)5 aySenin gibi güzel birine niye böyle gıcık olanlar var çok merak ediyorum 😅
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKim benim yerlime laf eder ya 😅😅
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Popisim kalkıyo açıkçası shdjsndjd demek ki hiçbir şey yapmadan bile dert olmuşum adama puhahshdhdh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayGeçenlerde, tanımadığım biri adımı söylemişti :)) it köpek çok konuşur arasında büyük abilerini..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 428 cevap paylaştı.
5 ayTakip ettiklerimin çoğunu ilk onlar beni takip etmiştir takılmıyorum oyüzden
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 aynerde laf soktumda kudurdu diye düşünüyorum :D
02 Yorumla- 5 ay
Gizli sorusunda kuyruğuna basmışım demekki onların 😂
5 ayBen hiç sevmiyorum tanıdık birisi olsa tanımadık birisi de olsa beni engellese hesabımı kapatıp yeni hesap açarım nefret ediyorum birinin beni engellemesinden
00 Yorumla
5 ayBunun cevabını ancak recep tayyip üstadımız verir. diğerleri fasa fiso. Tayyip baba lütfen beni engelleyenlere sosyal medyayı satın alıp elon musk gibi banla onları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySen kimsin awww yürü be hfjfjdndn ikile , şey yazıyorum birde uzaaaaaaaaa shshhshahashshhshs
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ayUzaaaaâaaa yazınca çok gıcık oluyorlar hdbdnd
Cevap sahibi5 ayBunu ögrendigimden beri hiçbir şey yolunda gitmiyor herkese uzaaaaâaa yazasım geliyo hdjfjf
- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne