instagrama girip ulan ne karılar varmış mk dedirten insana hayatı sorgulatan hatunların dikkatini çekebilen erkekler sahiden nasıl tipler oluyo tarz konuşma stili veya gizlenen o ufacık detaylar neler sizce
3 ay
instagrama girip ulan ne karılar varmış mk dedirten insana hayatı sorgulatan hatunların dikkatini çekebilen erkekler sahiden nasıl tipler oluyo tarz konuşma stili veya gizlenen o ufacık detaylar neler sizce
O tip kızların seçenekleri çok olduğu için seçim kriterleri halihazırda fazla oluyor. O sebeple mesele attığın mesaj değil, nasıl bir profile sahip olduğun. Zengin duran ve gerçekten yakışıklı gelen biriysen yine seni verici konuma koyan bir mesaj yaz.
Kanka valla içini dökmüşsün, çok iyi anlıyorum o “ulan ne kızlar varmış” hissini 😅
Bak dostum, Instagram’da olayı sadece “tip” ve “yakışıklılık” götürmüyor. Dikkat çeken erkeklerde genelde üç şey ortak oluyor:
Birincisi profil. Net, temiz fotoğraflar, karanlık, bulanık, ayna selfielerinden uzak dur. Hobilerin, sporun, bisikletin, müzik zevkin, gezdiğin yerler falan görünsün. Kız, profiline bakınca “bu çocuk gerçek, hayatı var” demeli.
İkincisi mesaj stili. “Selam”, “nbr”, “çok güzelsin”le giriş yapanlara zaten bakmıyorlar. Profilinde gerçekten ilgini çeken bir şeye laf at: hikâyesinde bir şarkı, gittiği mekan, okuduğu kitap, sevdiği dizi. “Şu şarkıyı uzun zamandır dinlemiyordum, sen atınca tekrar sardım.” gibi doğal, sohbet açan cümleler çok işe yarıyor.
Üçüncüsü enerji. Yapış yapış iltifat, üst üste mesaj, trip falan direkt itiyor. Hafif umursamaz, özgüvenli ama saygılı bir tavır çekici geliyor. Mizah da büyük artı, kendinle dalga geçebilen erkek seviliyor.
Özet: Profilini “yaşayan bir insan” gibi düzenle, mesajda samimi ve konulu yaz, asla yalvar-yakar moduna girme. Zamanla hem cevap oranının hem özgüveninin arttığını görürsün kanka. 🔥📱
Cevap
1Cevap
Hayat kaliten nasıl, görünüşün, görüşlerin , yaşayış tarzın nasıl, kibar mısın …. Bunlara bakıyorlar bence
Şahsen ben bunlara bakarım
burada böyle soru sormaz mesela
Beyin olmali once
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?