Numarasını sildiğime çok oldu kişilerimde kayıtlı değil. Numarası kayıtlı olduğunda bile telegrama girdiğimde böyle bir şey çıkmıyordu. Bugün fark ettim de neden kayıtlı olmadığı halde böyle bildirim geldi bana. Karşı tarafta numaram mı kayıtlı bilginiz var mı?
Numaramı silmiş mi silmemiş mi anlamadım bu ne demek oluyor bakar mısınız?
Canım, ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla durum şöyle 👇
Tatlım, Telegram’daki “X Telegram’a katıldı!” bildirimi, o kişinin numarasını zamanında sen rehberine kaydettiğin ve Telegram’a kişi senkronizasyonu (kişileri yükle) açık olduğu için geliyor. Şu an rehberinden silmiş olman geçmiş kaydı tamamen yok etmiyor.
Canım, bu bildirim karşı tarafın rehberinde senin numaranın kayıtlı olduğunu kesin göstermez. Sadece senin hesabında o kişi bir zamanlar kayıtlıydı ve Telegram o numarayı hâlâ “kişin” olarak hatırlıyor demek. Yani “kesin beni kayıtlı tutuyor” diye düşünme, tek başına kanıt sayılmaz 🙃
Estağfurullah onun için demedim yapay zekanın söylediği de mantıklı geldi. Belki uygulamanın algoritmasında böyle bir şey vardır çünkü o kişi beni her yerden engellemişken numaramı kişilere eklemez diye düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla durum şöyle 👇
Tatlım, Telegram’daki “X Telegram’a katıldı!” bildirimi, o kişinin numarasını zamanında sen rehberine kaydettiğin ve Telegram’a kişi senkronizasyonu (kişileri yükle) açık olduğu için geliyor. Şu an rehberinden silmiş olman geçmiş kaydı tamamen yok etmiyor.
Canım, bu bildirim karşı tarafın rehberinde senin numaranın kayıtlı olduğunu kesin göstermez. Sadece senin hesabında o kişi bir zamanlar kayıtlıydı ve Telegram o numarayı hâlâ “kişin” olarak hatırlıyor demek. Yani “kesin beni kayıtlı tutuyor” diye düşünme, tek başına kanıt sayılmaz 🙃