Moda gibi bir şey bu ele güne karşı yaşayan insanların hayatı böyle. Yeni bir yere gidince bende video ve fotoğraf çekerim ama daha sonra o güzel anları hatırlamak o ana geri dönmek için. Birilerine nispet etme anlayışı bana çok sığ geliyor. Neyi ispat edeceksin yani saçmalık
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayBen gittiğim yerleri paylaşmam. Tatile gittiğimi bile döndükten sonra söylerim. Ya da gittiğim yerleri söylemek hoşuma gitmiyor. Çünkü Oo para harcamışsın şurası böyle şöyle denilmesi hoşuma gitmiyor. Ya da gitmek isteyip gidemeyen sevdiklerim var onları götüremediğim zamanlar oluyor. Ama paylaşan arkadaşlarımın ve akrabalarımın bunu keyif aldıkları, iyi hissettikleri için yaptığını düşünüyorum. Kimi için motivasyon oluyor, kimi için anı biriktirmenin yolu. Ben de mesela burada uzun uzun yazıp cevap verince mutlu oluyorum. Sonuçta herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranıyor. Evet, bazen görülmek ve fark edilmek isteyenler de olabilir; o da gayet insani bir ihtiyaç.
35 Yorumla
Cevap sahibi5 ay😂
Cevap sahibi5 ayAaa aşkolsun lafı bile olmaz bir kasa alayım istersen 😅. Bu arada teşekkürler.
Benim öyle huylarım yok, bazen bazı fotoğraflar kartpostal gibi olunca paylaşasım tutuyor. Bu güzellikten mahrum kalmasın değerli çevrem
03 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 637 cevap paylaştı. Aslında bu sadece kadınlara özgü değil. İnsanlar gittikleri yerleri paylaşarak görünür olmak, anı kaydetmek ya da hissettiklerini göstermek istiyor. Story biraz ben buradayım deme hâli. Kimi gerçekten anı biriktirmek için yapıyor, kimi de onay görmek için. Ama herkesin motivasyonu aynı değil.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam, çok tanıdık bir durumdan bahsetmişsin 😄📱
Kanka bu sadece “kadınlar” olayı değil aslında, erkekler de maçta, arabada, kahvede, oyunda story manyağı. Kadınlarda daha görünür çünkü duyguyu, anı, kombini, mekânı paylaşmayı seviyorlar.
Kanka sosyal medyada “ben buradayım, hayatım akıyor” hissi vermek hoşlarına gidiyor. Bazıları anı saklıyor, bazıları beğeni seviyor, bazıları da arkadaşlarına “bak burası güzelmiş” diye gösteriyor.
Kanka özetle: ihtiyaçtan çok alışkanlık + beğenilme isteği + anı kaydetme karışımı. İlla kötü bir şey de değil, dozunda olduğu sürece normal bir sosyal refleks aslında 😉📸✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı.
u 5 ayİlgi çekmek için
11 Yorumla
u 5 aykim o afacan
5 ayÇünkü oralara gitmenin nedeni intagrama fotoğraf atmak, başka bir nedeni yok ki. Ve işin acınası durumu, bunu yapan erkekler de çok fazla.. Anı yaşamak, anı değerlendirmek nedir bilmiyor insanlar, tek dertleri gittiğim yerlerin hemen fotoğrafını çekeyim, yemeğin, manzaranın fotoğrafını çekeyim instada beğeni yağsın.. İnsanlar buraya da, şuraya da gittiğimi görsün...
10 Yorumla
5 ayHer yeri değil ama sevdiğim yerlerde paylaşırım çünkü mutluyum mutlugumu da paylasmicaksam öleyim
28 Yorumla- 5 ay
Oledebilirim 🤣
- 5 ay
He ben gidince bide üstüne pidemi yiceniz su dagitsinlar vasiyet vercem
- 5 ay
Diriyken bile vermem 😃
- 5 ay
Neyi
Kadınlar saçlarına, makyajlarına, takılarına, üstündekilerin renk uyumuna, çantası ayakkabısı… çok fazla şey seçiyorlar ve emek harcıyorlar. Bir sebebi de bu olduğunu düşünüyorum.
24 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayİlgi bir kadının gıdası... Ama erkek ilgisi değil toplum ve sosyal medya ilgisi. Eşi çok güzelsin gıııoıoııııı gibi saçma sesler çıkartır Elin insanı Bunu dese önemser hoşuna gider vs. Kocasının ilgisini hediye alsın para getirsin sağlayıcı şeyler ve bencilce olan şeyler kadını mutlu eder.
10 YorumlaFotoğraf çekip paylaşmak, instagramda estetik gözüken profiline sahip olmak için atarlar. Benden geçti o işler.
14 Yorumla
5 ayHer kadın bir değildir, şahsen ben atmıyorum. Yediğim içtiğim de gezip gördüğüm de bana kalır.
21 YorumlaBen paylaşım yapan biri değilim ama bence o şöyle işliyor paylaşmaya başlayınca devam ediyorsun yani paylaştıkça paylaşmak istiyorsun. Ama durunca da bişey paylaşmak istemiyorsun yani bende böyle en azından
10 Yorumla
s 5 ayYalan dolan bunlar böyle sorular açmağğğğ 🙄
13 Yorumla- 5 ay
Kaçacammm
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadınlar genel anlamda göstermeye bayılır... 😉🤫
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı.
5 ayKadın matematiği story atılmamışsa boşa gidilmiştir oraya
11 Yorumla Len ben kadınmı değilim biyeremi gitmiyorum… Ben niye story atmıyorum diye düşünüyorum…
112 YorumlaBak yine bir feminist duygumu kabartacak soru 🤦🏻♀️ cevap vereyim mi yoksa bu yeterli mi
13 Yorumla
5 ayBu bir ihtiyaç değil. Fotoğraf çekmeyi seviyorum ben hobi diyebiliriz.
16 Yorumla- 5 ay
Dedim gitti
- 5 ay
Ben dedim konu kapandı 🙄
- 5 ay
🤦
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 5 ayBen atmiyorum kadin mi değilim acaba jsjs benim bi kahve kitap storim olur baska da olmaz
13 Yorumla- 5 ay
😀sus jssj hesabimi uçurcak durdukyere jdjd
Güzel yerlere gidiyoruz ne yapalım yani fikir olsun diye atıyoruz
11 Yorumla
5 ayBen atmıyorum hiç sevmem fazla foto çekinmeyi zaten.
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı.
5 ayBen kullanmıyoree ı dont use ınstagram sjcjkzkcdkkckd kdkc
10 Yorumla Ben duymuyorum herkesi aynı kılıfa sığdırman doğru değil
10 Yorumlahayatsiz onlar. evlenince de kocayı ise gönderip mal mal vlog çekiyorlar. uzak durulasi tipler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKadınların yaşama amacı diğer kadınları kıskandırmak, gösteriş yapmak 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKızlar mutlu oldukları yerleri paylasirmis bakın sakın yatağa telle girmeyin 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKendilerini saçma sapan ispatlama çabası gibi düşünüyorum..
10 YorumlaBirbirlerinden geri kalmamak için. "Kadınlar neden hep üst seviye erkekleri istiyor?" sorusuyla aynı cevaba sahip;
BİRBİRLERİNDEN GERİ KALMAMAK İÇİN.00 YorumlaHer zaman değil ama hoş bir ambiyans yakalarsam paylaşırım. Her gittiği yeri paylaşanlar biraz görülme çabası gibi.
03 Yorumla
5 ayBen çok sosyal medya kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen hatıra olarak görüyorum. Özellikle postları hatıra olarak saklamak istiyorum. Bi gün çirkinleşicem ve yaşlanıcam (psikolojik bi sorun) diye düşünüyorum ve güzel hallerimi atmak istiyorum. İlerde bakmak için. Sıkıntılı biriyim evet
10 YorumlaGereksiz oldukları için
13 Yorumla
5 ayVarlık ispatlamak için.
11 Yorumla
5 ayÖyle huyum yok bilemiyorum
14 Yorumla- 5 ay
Senin gibi
- 5 ay
Yani :D
m 5 ayO sırada instagram bile kullanmayan ben
11 Yorumla
5 ayben duymuyorum gereklide olduğunu düşünmüyorum
11 Yorumla
5 ayNispet yapmak için
11 Yorumla
5 aySiz neden gittiğiniz her yerden maç izlemeye çalışıyorsunuz?
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı.
5 aySanane la , biz çekmeyi severiz ohh 😂 bende öyleyim her yeri çekerim wp arkadaşa atarım.
03 Yorumla- 5 ay
Atacamm yakında manitami da atacam Buraya bekle
Genelleme yapmayın. Herkes bir değil. Bir ayda 3 ayrı şehir gezdim tek bir story atmadım
03 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 466 cevap paylaştı.
5 ayBen bazen abartip gitmedigim yerlerden de atiom 😬🤪
03 Yorumla- 5 ay
yok ya hazır paylaşan arkadaşlar var, onlardan aliom 😬 daha gercekci oluoo 🥰
5 ayBen hiç böyle şeylere ihtiyaç duymadım duymam da. Onu duyanlar düşünsün.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHayatımı paylaşmıyorum, sosyal medya hesabım yok. Tek bazen kendimle fotograf paylaşıyorum. 😂Asla başka insanlarla fotograf paylaşmayı sevmiyorum 😂ooooo kim ugraşcak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYioooo ben değil o
16 Yorumla
Cevap sahibi5 aysen mii
Cevap sahibi5 ayAma o zamann kiimm
Cevap sahibi5 aykedişi olan mıı
Çünkü sosyal medyanın amacı bu
20 YorumlaBence beğenilme kaygısı tamamen
10 YorumlaTelefonu kirilasicalar 😂😂😂
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
5 aytamamen görgüsüzlük
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 413 cevap paylaştı.
5 ayTanıdıklara hava atmak için genelde
10 Yorumla
5 ayKadınlar çevrelerine hava atmayı seviyor
10 YorumlaÖzgüvensiz oldukları için
10 Yorumla
5 ayİlgi hava nispet kadının işleri
10 Yorumla
5 ayInstagram kullanmıyorum
10 Yorumla
5 ayCanımız istiyor
21 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Ben atmıyorum
26 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 411 cevap paylaştı. Ben öyle değilim
13 Yorumla
5 ayHiç stroy atmiyorum.
15 Yorumla- 5 ay
Yiook gerek yok kime ne benim nereye gittiğimden
- 5 ay
Başın açıklaması yapacağım nsjsjd
İnternet & Teknoloji konusunda 332 cevap paylaştı. Hava atmak için jdjh
11 Yorumla
5 ayBen duymuyorum
12 Yorumla- 5 ay
Yok benlık degıl görgüsüz gıbı davranmak nerde olduğumu göstermek. Hıcte sevmem
Gizli Üye(25-29)5 ayHoşumuza gidiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aykıskananlar çatlasın diye
10 Yorumla
5 ayHayati instagram icin yaşayan varlıklara dönüştüler çünkü büyük çoğunluğu
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 5 ayHastalık o, bağımlılık.
05 Yorumla- 5 ay
Ben gittiğim her yerden story atmam, anın keyfini çıkarırım. Atanlar ise bağımlı, herkesin çevresinde mevcut öyleleri.
- 5 ay
Oluyor mu öyle ajdhd
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bak ben buraya gittim sen gidemedin demek için
01 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat