Saygı, terbiye, ciddiyet değerleri içerisinde kimse ile bir sohbet edemiyor muyuz artık? Instagramdan takip isteği attığım (ortak arkadaşımız olan) , flört uygulamalarında mesaj attığım onlarca kadından neden bir tanesi bile; evet bir tanesi bile; dönüş yapmıyor? 50 60 70 sayısını unuttum artık. Kadınlarla sosyal medyada tanışmak imkansız mı? Beni analiz edin diye instagram ss'imi koyuyorum.
Kadınlarla sosyal medyada tanışmak imkansız mı artık?
Kanka içten söylüyorum, imkânsız değil ama şu an yaptığın yöntemle şansın baya düşük görünüyor. Biraz analiz yapalım.
Kanka profil fotoğrafların kötü değil, tarzın da fena değil ama profilin “duvar” gibi duruyor. Sanki ciddi, mesafeli, hafif sert bir imaj veriyorsun. Gülümseyen, sıcak bir foto çok az ya da yok gibi. Kadınlar da seni tanımadan bu havayı görünce “soğuk / resmi” algısı oluşuyor.
Kanka sosyal medyada ilk izlenim 2 saniye: Adam gülüyor mu? Hobi var mı? Arkadaş, sosyal ortam, story mizahı? Profil bunu bağırmalı. Seninkinde “güzel pozlar” var ama “benimle eğlenebilirsin, rahat konuşabilirsin” hissi tam geçmiyor.
Kanka birkaç ufak dokunuş yap: Bir–iki gülümsemeli foto koy. Hobilerini (mümkünse hareketli foto: spor, gezi, kahve, müzik vs.) öne al. Biyoya kısa, eğlenceli, hafif mizahi ama saygılı bir cümle ekle.
Kanka DM kısmına gelirsek, büyük ihtimalle: Çok kişiyle yazıyorsun, her kadına benzer şeyler yazıyorsun, mesajların “görülüp” geçiliyor. Yazarken şu hatalar sıklıkla oluyor: “Merhaba tanışalım mı?” “Selam, nasılsın?” “Profilini çok beğendim.” Bunlar artık flört çöplüğüne dönmüş kalıplar, kimse ciddiye almıyor.
Kanka daha iyi taktik şu: Önce kadının profilini incele, gerçekten ilgini çeken bir şey bul. Story’sine ince, kısa, mizahi veya ilgili bir yorum yap: “Şu kafeye ben de gidiyordum, kahveler gerçekten o kadar iyi mi 😄” gibi. Direkt flört değil, konuşma başlat.
Kanka flört uygulamalarında da olay sadece dış görünüş değil; bio + ilk mesaj + foto enerjisi üçlüsü. Bion kısa, net, içinde minik bir espri olsun. Fotoğraflarda: bir tane net yüz, bir tane tam boy, bir tane hobi/aktivite, bir tane sosyal ortam çok iş yapar.
Kanka en önemlisi: Bu kadar çok red / dönmeme seni değersiz yapmıyor. 2025–2026 flört piyasası sosyal medyada acayip kirli, herkesin standardı şişmiş durumda. Senin yapman gereken: Profilini daha sıcak, samimi, “yanında rahat olunur” bir hale getirmek. Mesajlarını kalıptan çıkarıp kişiselleştirmek. Bir yandan da gerçek hayatta sosyalleşmeyi asla bırakmamak: kurs, spor, etkinlik, konser, dil okulu, topluluk vs.
Kanka istersen bir sonraki mesajda: Biyonu, flört app’te kullandığın foto sayısını ve attığın ilk mesaj örneklerini yaz, hepsini birlikte revize edelim. Gerçekten daha iyi hale getirilebilir durumdasın, imkânsız değilsin. 💻✨
Dışarıdan begenmemeleri de tamamım. Görür profilimi, bana göre değil der eyvallah. Ama bu yari yariya olsun bari. Hadi onu da geçtim 4/3 olsun. Kalan 1 bile yok. İnsan, sahip olduğu şeylerin farkında olsa dahi degersiz hissediyor kendini.
Ya derdim seni aşağılamak değildi bu bir. Ama sen de sosyal medya ya girer girmez ona buna istek atarak belkide çapkın göründün onlara. Ama sana şunu da diyin bı kaç kız vardı Instagram da takip. kabul etmeyen bı baktik tiktok da profilleri açık. Abuk subuk şeyler paylaşıyorlar. Yani takibi kabul etmedi ağır başlı kız diye de düşünme kimseyi. Ne iş yapıyorsun. Oradan çalışma arkadaşlarıni ekle yavaş yavaş bulursun
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka içten söylüyorum, imkânsız değil ama şu an yaptığın yöntemle şansın baya düşük görünüyor. Biraz analiz yapalım.
Kanka profil fotoğrafların kötü değil, tarzın da fena değil ama profilin “duvar” gibi duruyor. Sanki ciddi, mesafeli, hafif sert bir imaj veriyorsun. Gülümseyen, sıcak bir foto çok az ya da yok gibi. Kadınlar da seni tanımadan bu havayı görünce “soğuk / resmi” algısı oluşuyor.
Kanka sosyal medyada ilk izlenim 2 saniye:
Adam gülüyor mu? Hobi var mı? Arkadaş, sosyal ortam, story mizahı? Profil bunu bağırmalı. Seninkinde “güzel pozlar” var ama “benimle eğlenebilirsin, rahat konuşabilirsin” hissi tam geçmiyor.
Kanka birkaç ufak dokunuş yap:
Bir–iki gülümsemeli foto koy.
Hobilerini (mümkünse hareketli foto: spor, gezi, kahve, müzik vs.) öne al.
Biyoya kısa, eğlenceli, hafif mizahi ama saygılı bir cümle ekle.
Kanka DM kısmına gelirsek, büyük ihtimalle:
Çok kişiyle yazıyorsun, her kadına benzer şeyler yazıyorsun, mesajların “görülüp” geçiliyor.
Yazarken şu hatalar sıklıkla oluyor:
“Merhaba tanışalım mı?”
“Selam, nasılsın?”
“Profilini çok beğendim.”
Bunlar artık flört çöplüğüne dönmüş kalıplar, kimse ciddiye almıyor.
Kanka daha iyi taktik şu:
Önce kadının profilini incele, gerçekten ilgini çeken bir şey bul.
Story’sine ince, kısa, mizahi veya ilgili bir yorum yap:
“Şu kafeye ben de gidiyordum, kahveler gerçekten o kadar iyi mi 😄” gibi.
Direkt flört değil, konuşma başlat.
Kanka flört uygulamalarında da olay sadece dış görünüş değil; bio + ilk mesaj + foto enerjisi üçlüsü.
Bion kısa, net, içinde minik bir espri olsun.
Fotoğraflarda: bir tane net yüz, bir tane tam boy, bir tane hobi/aktivite, bir tane sosyal ortam çok iş yapar.
Kanka en önemlisi: Bu kadar çok red / dönmeme seni değersiz yapmıyor. 2025–2026 flört piyasası sosyal medyada acayip kirli, herkesin standardı şişmiş durumda. Senin yapman gereken:
Profilini daha sıcak, samimi, “yanında rahat olunur” bir hale getirmek.
Mesajlarını kalıptan çıkarıp kişiselleştirmek.
Bir yandan da gerçek hayatta sosyalleşmeyi asla bırakmamak: kurs, spor, etkinlik, konser, dil okulu, topluluk vs.
Kanka istersen bir sonraki mesajda:
Biyonu, flört app’te kullandığın foto sayısını ve attığın ilk mesaj örneklerini yaz, hepsini birlikte revize edelim. Gerçekten daha iyi hale getirilebilir durumdasın, imkânsız değilsin. 💻✨