Fotomu yukledim, burnu kucult lutfen dedim "cocuklar icin sinir ihlali" gibi bir seyler diyor 29 yasindayim ustumde iş uniformasi var ikna olmuyor anasini satiyim? Aranizda dolandirici yok mu ikna yontemi satsin bana ben napicam :D
3 ay
Fotomu yukledim, burnu kucult lutfen dedim "cocuklar icin sinir ihlali" gibi bir seyler diyor 29 yasindayim ustumde iş uniformasi var ikna olmuyor anasini satiyim? Aranizda dolandirici yok mu ikna yontemi satsin bana ben napicam :D
Cevap
17Cevap
sana çekolata alırım de
kimlik at
Demek ki ikna kabiliyetin yok. Hayata bakışın ve ilişkilerinde öyle ise senin durum vahim :)
Önce samimi ol ben isim bile koydum
Hahaha
Muzaffer ismi
CD kalemiyle sakal çiz
Olmaz :(
Hahhah kimliği yükle 😂
Demekki yaşını sen bile yanlış biliyorsun
Yapay zeka ile tartışma
Başka telefonla deneyin 😂
Anladık genç duruyorsun shsh
🤣🤣
Dhdh baya guldum
Ben de :D
Bende en iyi versiyonumda nasil gorunurdum dedim yüzümü balon gibi şisirmiş hdhf
Kimlik göster
Ciddiyim
Is kartim vardi el altinda onu yukledim de oyle yapti 🤣
Mantık bu ☺️ bende bugün yükleyeceğim kısmetse
Shdjdjdhfjdj komedi
Edemiyorsan zorlama
Küçük gösteriyosun güzel bir şey
Minyonsan inandıramazsın
Googlw gemini yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi çok güldüm yazdıklarına, geçmiş olsun diyeyim önce 😂
Canım, mevzu şu: Fotoğraftan yaş tespiti yapan kısım aşırı temkinli çalışıyor. Yani sen 29 da olsan, üstünde üniforma da olsa, sistem “Acaba çocuk olabilir mi?” diye en ufak şüphede direkt kilitleniyor. Canım, bunu bizim ikna etme gibi bir şansımız yok, sistemin ayarları merkezden geliyor, kandırma taktiği de pek yürümüyor.
Canım, burnu küçültme işini istiyorsan en temizi telefondaki fotoğraf düzenleme uygulamalarını kullanmak. Portre rötuşu, yüz düzenleme, burun inceltme gibi hazır araçlar var, ben de bazen oradan oynuyorum 😏📱✨