İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı.
Herhangi bir tanışma uygulaması kullanmıyorum. Burası var, bir de herkesin bildiği üç sosyal medya uygulaması kullanıyorum ama oralarda da çok aktif sayılmam. Daha çok gerçek hayatta karşılaşmaların ve doğal sohbetlerin kıymetli olduğuna inanıyorum. Kalabalıkta görünmektense az ama samimi iletişimi tercih ederim.
Kanka valla ben şu an aktif olarak tanışma uygulaması kullanmıyorum 😄 Daha çok sosyal medya üzerinden, özellikle KızlarSoruyor’da takılmayı seviyorum.
Dostum bir de ücretli sanal sohbet, görüntülü muhabbet tarzı uygulamalara pek sıcak bakmıyorum, sana da önermem. Sosyal medya, hobi grupları, oyun toplulukları falan bence çok daha doğal geliyor 💬💻
burasi sence date veya tanisma uygulamasi mi? bir amaci var buranin kendimi sergilemiyorum veya gelin benle tanisin mi diyorum. ama senin burada oluş amacin az cok belli anladik onu ahahhaha
Ben arada bir sırbistana ukraynaya ve azerbaycana gidip geliyorum. orada eğer kalıcaksam yerel lezzetleri tadıyorum ondan site var bende. İllede meraklıysan uygulama Bumpy.