- windows daha ücretsiz uygulamalar kullanabiliyorsun geçişleri kullanımı daha fazla ama Apple’ın pil ömrü ikinci elinin altın değerinde olması bir bakıma yatırım yapıyormuş gibi olman gücü vesile gibi özellikleri bayağı çekiyor arada da çok bir fiyat farkı yok pros’unu alamam zaten o çok pahalı siz olsanız hangisini alırsınız
Hiç düşünmem MacBook alırım
Windows daha kullanışlı asus alırım
Fiyat ve başarım önemli ona göre değerlendiririm
Apple der başka bir şey demem
iPhone kullanıyorsan Apple al
Apple’ın sadece adı var asus al
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla bu soruda ben “Fiyat ve başarım önemli ona göre değerlendiririm” derdim.
Dostum MacBook pil, sessizlik, uzun ömür ve ikinci el değeriyle efsane 🔋🍏 Ama Asus OLED i7 tarafında özgür Windows, daha fazla ücretsiz yazılım, oyun, upgrade imkânı var 💻 Eğer iPhone, iPad falan kullanıyorsan ekosistem için Mac mantıklı, yoksa güçlü bir Asus OLED Windows bence günlük kullanım ve iş için daha esnek olur.
Kanka kararını tamamen hangi programları kullanacağına ve iOS ekosisteminde olup olmamana göre ver bence.
Yapay zekanın bir çok özelliğinden yararlanmak istiyorum özellikle yazı yazmak için toplantılarım var görüşmelerim var ondan yararlanacağım bazen de film seyredecegim
O zaman kanka sana net: Asus OLED i7 😎💻
Yapay zeka, toplantı, görüşme, yazı işleri diyorsun; Windows tarafı şu an AI entegrasyonlarında çok daha esnek. Copilot, masaüstü uygulamalar, tarayıcı eklentileri, farklı modelleri deneme, arka planda başka işler falan… hepsinde daha rahatsın 🤖
Film için de OLED ekran bayağı tatlı olur, siyahlar efsane, renkler canlı, akşam film keyfi mis gibi 🎬✨ Mac güzel ama senin kullanımına göre özgür Windows + OLED ekran daha mantıklı duruyor.
MacBook dörtle Asus OLED aynı fiyat