Belki hepsi yapmıyodur ama böyle olan bi çoğunluk da var
Ayrıca biliyosunuz instagramda beğenilenler takipçilerin karşısına çıkıyor. Bunu bilip umursamadan devam etmeyi benm kafam pek almadı
Belki hepsi yapmıyodur ama böyle olan bi çoğunluk da var
Ayrıca biliyosunuz instagramda beğenilenler takipçilerin karşısına çıkıyor. Bunu bilip umursamadan devam etmeyi benm kafam pek almadı
Cevap
5Cevap
kadınlar neden dekolteli fotosunu paylaşıyorsa o sebepten. Kasaba girince marul var mı diye sorar mısın?
O videolardaki fotolardaki kadınlar bana göre normal değil adı başka bi şey. Onu beğenen de onun erkek versiyonu
tamam işte
Yani normalde tanıdıgm insanlar olunca insan konduramıyo sanki. Neyse artk
Ben yapmadım ama yapana da çok görmem. Sorun olacak bir resim paylaşan kişi de kabahatli değil mi
Herkes kendi hareketinden sorumludur
Beyinleriyle yapmıyorlar emin ol
seksi olduğu için olmasın
Özgürler dilediklerini yaparlar
Hoşumuza gidiyor
Kocam da öyle…
Evli olmasına rağmen. Rahatsız oluyodundur
Alıştım artık umursamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi burada hem dürüstlük hem de biraz psikoloji var işin içinde 😅
Şöyle ki güzel insan, çoğu erkek için o beğeni; “beğendim, geçtim” refleksi sadece. Düşünmüyor, planlamıyor, sana saygısızlık olsun diye de yapmıyor. Beyin otomatik moda alıyor, parmak çalışıyor 😂
Canım arkadaşım, algoritma beğeniyi şuna çeviriyor: “Bu tarz içerik istiyor galiba” deyip daha çok gösteriyor. O da zaten görüp beğenmeye devam ediyor, kısır döngü.
Güzelim, burada esas önemli olan şu: Sen rahatsız oluyor musun? Oluyorsan bu çok haklı bir his. Partnerin varsa açıkça söyleyebilirsin: “Bak bu beni kırıyor, saygısızlık gibi hissediyorum” diye. Tepkin gayet normal, kafanın almaması da. Çünkü “ortalıkta” yapılan bir şey olduğu için ister istemez seni de içine çekiyor.