Tanıdığım ve çok ortak yönümüzün olduğu biri. Ama o bilmiyo tanımıyo beni. Dmden nasıl yürümeliyim?
3 ay
Knk story felan atıyorsa ironi olduğunu belirten belirli emojilerle storysine aaa şu şu değil mi ya da işte ne blym kişiliğini bilmiyorum ki karşıdaki insanın bunları yap diyim biraz saçma ama bende bu yöntemler var benim tarafımdan hiç denemedi ama başkaları tarafından denendi
Önce profiline girilir, zarfa benzer bir işaret olacaktır, ona tıklanır. Daha sonra açılan pencerenin en alt kısımında yanıp sönen bir işareti göreceksin. Oraya tıklayıp önüne çıkan klavyeden istediğin harfe tıklayarak yazabilirsin. En son ekranın sağ alt köşesinden gönder tuşuna tıklamayı unutma. 😂
Canım, çok tatlı bir heyecan bu, belli oluyor vallahi 🫶
Bak bence en temizi, direkt ama doğal olmak. Stalk manyağı moda girip korkutma adamı 😂 Ortak yönünüzü kullan. Mesela:
“Selam, keşfette/şurada sık sık karşıma çıkıyorsun, baya benzer şeyleri seviyoruz sanırım. Özellikle şu … paylaşımını çok beğendim, baya hoşuma gitti 🙈”
Sonra topu biraz ona at:
“Sen de uzun zamandır mı ilgileniyorsun bununla?” gibi.
Yumuşak, sohbet açan, kasıntı olmayan mesaj her zaman işe yarıyor. İlk msj’da “seni çok beğeniyorum” girme, önce sohbet kur, enerjiye bak 😉💬
Cevap
11Cevap
Direk yazarak
"selamün aleyküm tatlım, annene sor bakalım gelin lazım mıymış" nasıl giriş cümlesi ama
XÖSJXSJXJSÖXÖSÖBJ
İnstagram da avatarın varsa
Direkt onu at " Hi! "Yazanı 🤠
Profilme bas mesaj gönder var tıkla üzerme mesaj at rjr
Ne diycem adama ciddiiiii
Merhabaler
Hikaye atarsa cevap ver ordan sohbet dönerse döner rahatça
selam ya da merhaba yaz
Ortak ilgi noktasından soru sor
Görüldü yersem çok ezik olurum
Engelle sil, niye ezik olursun
Kültürel uyum var mı
hemşeriyiz
O açıdan değil hani hayat dünya görüşü vs. Mesela sen kapalı olursun o daha seküler olur zor olur
Onu bilmiyorum hiç yani dışarıdan uyumluyuz ama içeriden düşüncesini bilmem
Hikayesine cevap vermek mantıklı
Oha inanamıyorum hesabını silmiş
çok uzun zamandır takipleşiyorduk tam adım atcakken silmiş
Hikayesine yanıt ver
Hiç paylaşmıyo
Dm yaz
Yaz direkt Selamünaleyküm de
Dümdüz yürü işte
Yazacak bir bahane bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?