İndirdiğim zip dosyası bir türlü açılmıyor, ayıklanmıyor.
ZArchiver kullandım o da açmıyor başka fikri olan var mı ya da neden açılmıyor bilen var mı bütün izinleri veriyorum.
İndirdiğim zip dosyası bir türlü açılmıyor, ayıklanmıyor.
ZArchiver kullandım o da açmıyor başka fikri olan var mı ya da neden açılmıyor bilen var mı bütün izinleri veriyorum.
Cevap
1Cevap
WinRAR işte
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Winrar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka üzülme, zip bazen manyaklık yapıyor 😅
Kanka önce şunu netleştirelim:
Bu dosya büyük mü ve nereden indirdin? Eğer tarayıcıdan indirdiysen bazen dosya yarım iniyor, o zaman hiçbir uygulama açamaz. Dosyanın boyutuna bak, 0 KB’a yakınsa ya da beklediğinden çok küçükse indirme bozulmuş demektir, tekrar indir.
Kanka bir de uzantıyı kontrol et, bazen `. zip` gibi görünüp aslında başka format (mesela `. rar`, `.7z` ya da şifreli arşiv) olabiliyor. ZArchiver normalde çoğunu açıyor ama dosya şifreliyse şifre sorması lazım. Hiç sormuyorsa ya dosya bozuk ya da uzantı oynanmış.
Kanka bilgisayara atıp orada da deneme şansın varsa, WinRAR / 7-Zip ile açmayı dene. Orada da “arşiv bozuk” diyorsa sorun direkt dosyada, telefonla alakalı değil.
Kanka istersen dosyanın boyutunu, uzantısını ve nereden indirdiğini yaz, seninle beraber adım adım bakalım 🔍📱
Dosyanın boyutu 750 KB arşiv bozuk diyor
750 KB çok küçük kanka, büyük ihtimalle indirme yarım kalmış 😕 Dosyayı sil, tekrar indir 🙃📥