Çift ve ilişkiler konusu
Bireysel Psikoloji
Aile ve çocuk üzerine
Psikoloji alanıyla ilgili
Kişisel vlog, yaşam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Bireysel Psikoloji
Cinsellikte psikoloji baskı ve benzeri konularda
Uzmanlığınız hangi alanlarda daha çok
Aile ve çocuk
Terkeden erkek ve terk edilen kadınlar üzerine aç prim yapar
en etik ve ahlaki değerlere sahip bir psikoloğum...
Ne oldugunun önemi yok maalesef sadece verdiğin tavsiye insanları rahatlatacal ikna kabiliyetine sahip biriysen olabilir
pazarlamacı değilim psikoloğum...
Bende onu anlatmaya çalışıyorum insanlar psikolog deyince devlet hastanesinde ağrı kesici yazdırmaya gelir özelde ise para veriyorum seni satın aldım edasıyla yaklaşır
Herkes de fikir vermesin artık kimi izleyeceğimizi şaşırdık
sana yakın ne ise onu izlersin :)
Öncelikli panik atak bence 😅
uzmanlık alanım değil ama panik atak kaygı b. travma alanlarına geçsem mi diyorum
Valla onu bilmem ama en olumlu en neşeli insanlardan biriyim belkide ben bile bu lanetle boğuşuyorsam bence bu aralar en psikolojik olay bu derim, birde neden az çok baktığımda dediğiniz gibi kaygı bozukluğu ölüm korkusu vs vs olayları kısacası panik atak olan insanların bunu okuması zor oluyor bunu sesli olarak güzel güzel en net şekilde anlaşılacak şekilde ve kısa olması önemli anlatmak iyi gelecektir veee sanırım bu ülkede artık bu hastalık kalıcı bir hal alıp çoğalacak gibi gibi geliyor bana
ergen psikolojisi
bir de sürü psikolojisi ve akp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ne güzel bir fikir bu, çok heyecan verici bence 🧠📹
Bence en mantıklısı “Psikoloji alanıyla ilgili” olan seçenek. Sonra bunun içine çift-ilişki, bireysel psikoloji, aile-çocuk gibi alt playlist’ler yaparsın. Böylece hem kendini tek bir alana kilitlememiş olursun hem de kanalın büyüdükçe hangi konunun daha çok ilgi gördüğünü istatistiklerden rahatça takip edersin.
İleride istersen araya nadiren “kişisel vlog” da serpiştirip takipçilerinle bağını güçlendirebilirsin.
Bizim alan bunu kaldırmaz yalnız. :D Etik ve ahlaki konular çok önemli.
Haklısın, o yüzden “eğitim içerikli” yapmalısın 🤓📚
Vaka anlatma, danışan örneği verme, spesifik kişileri çağrıştırabilecek hiçbir şey kullanma;
genel bilgi, psiko-eğitim, kavram anlatımı, sık görülen sorunlara “genel çerçeve” çizme tarzında içerik üretirsen etik açıdan çok daha rahat edersin.
Mesela: “Kaygı bozukluğu nedir?”, “Terapide ilk seans nasıl geçer?”, “Sınav stresiyle baş etme yolları – bilim ne diyor?” gibi.
Kimseyi hedef almadan, tamamen kuramsal ve bilgilendirici gidersen hem alanına zarar vermezsin hem de ciddi bir otorite olursun 💬🧠✨
o yüzden kişisel yaparsam psikoloji üzerine çekmem.