+1 yılçözümün ne olduğunu bilip, sırf soru sormak için sorulmuş bir saçma soru daha af edersin seni kırmak istemezdim...
ama çok var senden anladın tek olsan neyse de çok olunca sıkıyor işte04 Yorumla
Soran+1 yılBiurda soruyu sordm cozumu ogrendm canım bundan once boyle flitre tarzj bisi oldugnu blmiyodm beni herksle bir tutma
- +1 yıl
çözümü tek başına kendi aklınla bulamaman ürkütücü bence
Soran+1 yılYani simdi konuyu oyle bir saptiriyosunz ki ekranin isigi gozumu rahatsz ediyo kismaktan baksa coxum. bulamdm ve soru sordum bir arkadsmda flitre uygulamsini onerdi yani smdi bunda ne vaaar
- +1 yıl
tamam bir şey demedim nasıl istersen '
En İyi Cevaplar
Telefonun ışığını en düşük seviyeye getir. O da mı yetmedi. Işık aç. Isık açık oturamam diyorsan da güneş gözlüğü tak.
02 Yorumla
Soran+1 yılIsigi acinca agri olmuyomu..
+1 yılButun gun isiktan ve elektronik seylerin ekranina bakmaktan yoruluyordur gece uyumaya çalış fazla yorma
00 Yorumla
+1 yılIsıgı kıs iyice
08 Yorumla- +1 yıl
Google play den screen filter indir telefon ısıgını iyice kısıo ve sarz daha az gidio
Soran+1 yılEn dusukte hep obur turlu cok parlk oluyo zaten
- +1 yıl
Google playden screen filter indir cok ise yarıo
Soran+1 yılAa hemen bakiyorm teskkrler
- +1 yıl
Rica yazılarıda soft yapabiliosun
- +1 yıl
Soran+1 yılYukledm ve bay guzelms yesekkr. ederm.
- +1 yıl
Rica ederimm eig icin tesk ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bak çok önemli ve güzel bir çözümüm var ; Telefonu açmamak ya da uyumak. Kesin çözümdür , tavsiye ederim ;)
10 YorumlaOkuma modu felan yok mu olmadı kaynakçı gözlüğü kullan
10 Yorumla
+1 yılTelefonunu kapat ve uyu.
ya da parlakligini kıs.
Abuk subuk sorular sormayın yani.
Bunu soran beyin, yazmayı nasil sökmüş anlaması zor.05 Yorumla
Soran+1 yılOlum madem kiziyon cevaplama adami hasta etme bos boa urut benide snirlendrme baska bisi bilen var mı diye soruyoz ne atar yapion ilerde ür
- +1 yıl
Buraya sormak yerine google de yazabilirdin.
Emin ol daha iyi sonçlar alirdin.
Soran+1 yılKardesm burasi soru sorma yeei dglmi sordm. ogrendm.
- +1 yıl
Burasi soru sornanin yani sira paylasim ve iletismde sitesidir.
Abuk subuk sorular sorma yeri degldir.
Soran+1 yılOst ost ost
+1 yılgöz doktoruna gidip 0.25 gözlük al yeterli :) haa gözlük varda ağrıyorsa durum vahim !
09 Yorumla
Soran+1 yılGozlugm yok ayy gozlkmu takicm cok havali 😄
- +1 yıl
:) havasından ziyade ağrıya çözüm olacaktır :)
Soran+1 yılGozum. dha cok bozulrsa 😄
- +1 yıl
0.25 gözlük dinlendirici olarak nitelendiriliyor. gidip 5 lik gözlük almayacağınıza göre gözler bozulmaz :)
Soran+1 yılDinlendirici oldgnu. duydum kardesm takio ama o artisliginee😄
- +1 yıl
:) haha gözler kalbin aynasıdır boşuna demiyolar. Kalp yoruluyo göz niye yorulmasın yerinde olsam MHRS den hemen bir göz polikliniğine randevu alırdım.
Soran+1 yılYok canım . o kadrda degl ya
- +1 yıl
iyi ağrı çekmeler o zaman :)
Soran+1 yılTavsiyen icin teskkrler dinlendirici gozlugu denicn gerckten
+1 yılGece modu yapan bir program vardı. Android se telefonun bulursun...
02 Yorumla
Soran+1 yılGece modu.. Hemen bakiyorm
- +1 yıl
Eğer internet için diyorsan telefonun kendi tarayaicisinda bu özellik mevcut. Renkli ters çeviriyor. Ayarlar erişilebilirlik ten renkleri ters çevire tikla. Parlaklık gidiyor tarayicidayken...
+1 yılBenim telefonum gibi zengin olsaydi telefonun okuma modu olurdu fakir seniiii
16 Yorumla
Soran+1 yılEzikmiyim ne ya.
- +1 yıl
Hayir ama fakir olabilirsin
Soran+1 yılFakirlik zor tabi.
- +1 yıl
Seni gidi pis fakir
Soran+1 yılBide para at tam olsun
- +1 yıl
Olmaz zenginler cimri olur bilmiyon galiba
- İnternet & Teknoloji konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılGeceleri ben de ekran parlaklığını kısıyorum. Bu sayede batarya kullanımı için de iyi oluyor.
00 Yorumla Telefonla oynamazsan ağrımaz. :) çok sık bakınca genelde ağrı yapıyo
00 Yorumla
+1 yılAynen benimde. Telefonun isigini -1 yaptım yinede agriyor. Cozum telefonla falan ugrasmamak sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılya da cokmu ilgileniyorz nwe😄😄😄
+1 yılışığı kıs en dusuk yap. bendede oluyo öyle yapınca problem yok
010 Yorumla
Soran+1 yılOyle kullaniyorm zaten baktm olede agrio acip tekrar kisiyorm 😄
- +1 yıl
bende okuma modu var ekran sarı oluyor oda pek rahatsız etmez
Soran+1 yılBendede vardir da karisrmam lazm 😊😊
- +1 yıl
:D hım
Soran+1 yılKesin vardir yani 😄😄
- +1 yıl
olabılır tum tellerde var :)
Soran+1 yılBende bir ucak modu var ya.
- +1 yıl
hadi ya :) bendede var ne tesaduf :) ne cok ortak noktamız varmış :D
Soran+1 yılAa gercktn ya bak. iste dunya bu 😄
- +1 yıl
aynen aynen cok sasırdım :)
+1 yılMavi Işık Filtresi uygulamasını indirebilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılışığı tamamen kapattıktan sonra güneş gözlüğü kullan :)
00 Yorumlaaz mantık... kafi gelir
014 Yorumla
Soran+1 yılBende yk soruyoz.
Soran+1 yılSimdi canim yazimi oku zaten demisim ole. kullaniyorm demisim sizin baska cozumlerinz var mı demisim zaten %0 olmuyo bende smdi beni burada delirtme agzini yamuktturtma bana duduge bak. ya soruyu okumuyo artis artis mantik diyo denyo biz ne yazmsz oraya yazisi yerine ost yazicaktm ama dayanamdm yine.
- +1 yıl
arkadaşım ağzını çuvaldızla dikerim yetmezse parmak kemiklerini kırarım. len idiot başka yolu yok diyoruz sana , ya çok kısıkta kullanıcaksın ya da başka yolu yok. bu kdr basit superb idiot. genelde ışık %1 de , arada açtın gözünü aldı kıstın 1 e , istersen birde telefonu ince bir tülbente sar :D Türk zekası bak hemen bir çözüm geldi :D hadi dene dene , sorduğun sorudan daha saçma değil onu ypmak :D
- +1 yıl
Yahi koptu m yazdiklariniza ya ahahahhansjskjs
Soran+1 yılYa sormadan nerden. bilebilirm baska cozum. olmadigni ayrica baska bir suru cozum varmis hayir Hakaret edick kelime bulamiyorm cnku. soledigm kelimeye ayip. olur. cakacm. kafayi sericm yere embesil
- +1 yıl
@düzelmeyecek :D
pek sevgili , saygısızlığı tavan , kendi kendine mantığım yok diyen zavallıcık kız :D neymiş o çözümler de bakalım , hani ben bir telefoncuyum merak ettim şimdi onları. öğret bakalım bana , burada olmaz özel ders dersen o da uyar , hazır gelmişsin bir ağzını burnunu dikerim ben senin :D
Soran+1 yılFlitre yukle dediler denerim dinelndirici gozlklerde bir cozummus sizin burdaki beyin. yasinz kac hakikatten ya ben bole aptallin gormedm ben orda adama benm. mantgm yok. hadi. sole gibisndn soluyorm snde sazan gibi atliyosun surda adam gbi soru sordum ciddi ciddi iyice icine. sictiniz yani bu kadrda aaptallik olmaz abaza abaza soru sormak. lazm size anca beyniniz cnku oyle seyler alir beysizler gece gece snir bozuyosnz ve gervktn bu dunyafa bir gerksizsinz. Yk telfncuyms fiti. fiti amele
- +1 yıl
ya hatun sen nasıl bir türsün ya :D 20 yıllık gözlük kullanısıyım bu bir , 8 yıllık telefoncuyum bu 2 , filtre dedin olmadığını söyledin bu 3 :D 4. de benden olsun gözlükte yaramıyor bu 4 :D kendi kendine , bana hakaret edip bir poklar yaratmaya çalıştın kendi ezikiğine , ben karşılık verince nasıl anlamsız bir şekilde olduysa abazan oldum :D l*n yaşını 3 le çarp üstüne 100 falan ya da 200 koy ya da ne koyarsan koy diyim devamı gelmesin uyarı almayayım boşu boşuna. kıza bak ya. soru soruyarsan tepkiye de destğe de açık olacaksın. tepkiye kapalı desteğe açık olacaksan bu senin ezikliğin ve slklığındır. kendi kendine sorduğun soruya cevap bul diye mantık dedik. buradakileri de anlamak imkansız yani , google da milyarlarcaa sonuç öneri vs vs varken gelip burada sorar cevap vericek 15 20 kişiden cevap bulmaya çalışır. laf olsun diye yazdım demiyorda. maksat hergn bir soru sormak olsun işte. neyse hadi bu sinir sanaa yeter :D kabuslarına giricem şimdi kıyamam falan hani bayansın bende azmanım:D
Soran+1 yılKabuslarima girecek kadar takmiyorm seni emin. ol bir ikincisi tepkiye acik degilm ben cnku tepkili bir soru degl bu tavsiyelerin soylenecegi bir soru bu iki ucuncusu evet seni insandan saymassak 15 20 kisnin tavsiyesnden biri tuttu harika bir seklde uygulama calisiyo he senn burdaki yaptgn itligede ne denir blmiyorm cok fazla ürdün bu gece burada sokugunu kestirtme bana arti her gece soru sormam ben senn gbi abaza tayfasndan deglm. Yani sen havlama devam et ben artk senn dilince host diyip gecicem canm istersen 30 sene telfncu ol bir b*k bilmiyomssn saolsn 20 kisilk arkdslr arasmda biri cok guzl bir uygulama soyledi telefoncu olmamasina ragmen.
- +1 yıl
kendi acizliğini benim ( sana göre ) abazanlığımla kapatmaya çalışman gerçekten takdire şayan :D ben sana gülerken senin son derece ciddiyetle ve abuk sabuk hakaretlerle kendini savunman da bir başarı örneği. neyse canım senin gibi kızlarda lazım bize skıntı yok. ( telefon ışığı %1 kesmiyor karanlık geliyor ama başka bir uygulama tel ışığını % 1 den fazla olacak derece de görmeni sağlıyor ve gözünü almıyor ) buna sen bile inanmamışsındır da neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. zaten telefon kullananların çoğu anlamıştır seni :D
Soran+1 yılAnlamamak istemem bu kadr belli olur %1 bile gozumu aliyo diye bu konuyu actim ve şu an dha fazla kistm kapkaranlkta degl senn ciddiyetsizlgn o ben burada herksle gulerkn sennle ciddi knusyorm sprun bende. Degl sende ve her seklde laf sokma cabanida tebrk ediyorm burada bunu yarattn ya gervktn buyuk caba ayrica abazalignla kapattgm birsey yok sen yaptin. Bence senn anlama kabileytn yk buna kanaat getrdm şu an evet. benim gbi degilde senn gbi sigirlarda araya serpistirilnce belli olnuyosnz oda gerekn senn cumlelernle yazdm belki boyle anlarsin artk bnuda gotunden anlrsin hakikatten laf değil aptalsin yani.
- +1 yıl
özelden daha güzel konuşuyordun ya , genele gelince böyle olyor olsan gerek :D sorunun illk yorumuna dönelim " az mantık... kafi gelir " burada sen ne buldun onu anlamak güç :D olayı sen yarattın şimdi de sen kapıyorsun :D haklı olarak. :D tam 1 saat olmuş salak salak abuk subuk cümlelerin kelimelerin hakaretlerin aşağılamaların vs vs :D sonuçta superb idiot :D alkışşş :D
Soran+1 yılAz mantik. diyosn zaten mantik bulamdgm. icin sormusm bu soruyu ya bulsam bos bos nie sorim butun yazdklrimda. Hakettgn icin soledm zaten oda bos degil ozeldende insan yerine koyark yazm dedim ama pardon insan kalibana bile giremedn
Tek çözümü var o da uyumak :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYat uyu diyon yani haklisn 😄
+1 yılbende o uygulamayı kullanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim harika bir fikrim var, karanlıkta bakma ekrana.
00 YorumlaDur bende aynı şeyi diyeyim ışığı kıs :/
10 Yorumla
+1 yılKaynak gözlüğü kullan
04 Yorumla
Soran+1 yılAhhahaha alt dukkanda var bak yari. Denim 😄😄
- +1 yıl
Tövbe tövbe ya kendi yaptığım yoruma güldüm aksam aksam sinirim bozuldu :D
Soran+1 yılAmacimiz zaten konusrken gulmek degilmi bu siteye girerken.
- +1 yıl
Yok benim amacim kimyasal deney yapmak elbette o yoksa gecenin bu saatinde deli durtmedi :)
+1 yıltelefonla ilgilenme :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKarsi konulmaz bir teklif.
- +1 yıl
gerçekten bunu uygula faydasını göreceksin küçükhanım :D
+1 yılEkrana siyah film çektir 😎
00 Yorumla
+1 yılTelefonu elinden bırak
00 YorumlaYapcak bişi yok seninde dedigin gibi :)
00 Yorumla
+1 yılGözüne cin girmiş hocaya git
02 Yorumla
Soran+1 yılUfurukcu tavsiyesi lütfen ,
- +1 yıl
O bicici üflerim.:D
Güneş gözlüğü tak 😏😏😏😏😄😄😄
00 YorumlaParlaklığı kış ya da uyu ;)
05 Yorumlakaranlıkta telefon kullanma. gözlerine yazık.
00 Yorumla
+1 yılodanın ışığını açmalısın :D
00 Yorumla
+1 yıltelefondaki işini hallet ve kapatıp öyle uyu
00 Yorumla
+1 yılGece telefon kullanma, sorunun çözülür.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUğraşmamaktan başka çaren yok
00 YorumlaParlaklığı düşür.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaska da elimzdn bisi glniyo zaten
+1 yıluyu .
00 Yorumla
+1 yılGözünü kapat!!!
00 YorumlaTelefona film çek 😎
00 YorumlaGüneş gözlüğü tak:p
02 Yorumla
Soran+1 yılYatarken 😄
Güneş gözlüğü tak
02 Yorumla
Soran+1 yılYatarken nasl takim Kii
Işığı kısınız.
00 Yorumla
+1 yılparlaklığını azalt
00 YorumlaParlaklığı kıs?
01 Yorumla
Soran+1 yılParlikla ekran isigi farkli seylermi?
Kullanma telefon.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanda
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsigi kis
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok.
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. gece olunca uyu
00 Yorumla
+1 yılParlaklıgı kıs
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 593 cevap paylaştı. Git uyu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapcak bisi yok
00 Yorumla
+1 yıltelefon ışığını kıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne