Blind ID hesabı silinen birini nasıl bulabilirim, elimde sadece birkaç ipucu varken?

Merhaba, Blind ID isimli bir uygulamada bir sure konusuyorduk. Son gunlerde uygulama bi degisikti zaten ve icimde aynen boyle bir his vardi; bir gun uygulamaya giricen ve onu goremicem. Aynen oyle oldu dun. Sabah yazıştık ben kahvaltı hazırlayacagımı yazıp çıktım. Döndüğümde mesajlar ve altın göndermişti. Bildirimin üstüne tıkladım ama o orada yoktu. Beni silmediğine çok eminim. Önceden de olmuştu birini silmişti mesaj açılmamıştı vs. Ve elimde onun hakkında çok az bilgiyle onu bulmaya çalışıyorum. Ankara da bir veteriner hekim. Belki buradadir ama zannetmiyorum... onu bulmak istiyorum. Bana iyi gelen tek kişiydi.. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. İlk tanıştığmzda adını söylemişti muhtemelen ama hatırlamıyorum. Elimde bir foto var bir de klinikten ufak bir fotograf ama kendi fotosunda yüzü net değil hiç.. Onu bulmak istiyorum..

Güncellemeler
4 ay
Bir yolu olmali.
Blind ID hesabı silinen birini nasıl bulabilirim, elimde sadece birkaç ipucu varken?