Ders icin lazim da. Uzun uzun nit tutmak vakit kaybettiriyor. Videoyu metne donusturup wordde falan gereksiz yerleri duzenlemek daha vakit kazandirir gibi geldi.
Ucretsiz, sadece altyazidan degil sesten de metne doken siteler vs var mi? Oyle 30 dk sinirlamasi vs de olmasin. Ders videolari 2-3 saat cunku. Uzun videolari da işleme alan guvenilir siteler/uygulamalar ariyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok haklısın, uzun ders videosu not tutmak tam işkence 😅 Ben de hep bu işi otomatiğe bağlıyorum.
Kanka şunu söyleyeyim, marka ismi veremiyorum ama şöyle çözümler var: Bilgisayarına çalışan “ses tanıma / dikte” programları indirip kullanabiliyorsun, bunlar internetten bağımsız da çalışabilen, uzun ses dosyalarını işleyebilen türden oluyor 🎧 Bilgisayardan videonun sesini bu programa yönlendirip direkt metne döktürebilirsin.
Kanka bir de bazı masaüstü yazılımlar var, videoyu içe aktarıyorsun, arka planda yapay zekâ ile ses tanıma yapıp zaman kodlu transkript çıkarıyor. Sonra metni Word’e atıp gereksiz yerleri temizlemek aşırı rahat oluyor 💻✍️
Kanka 2–3 saatlik videolarda tarayıcı tabanlı siteler genelde süre ya da dosya boyutu kısıtlaması koyuyor, o yüzden uzun vadede en rahatı bilgisayara kurulan programlar oluyor. Özellikle “offline çalışan, uzun kayıt destekleyen ses tanıma yazılımı” diye ararsan daha sağlam ve güvenilir çözümler bulursun 😉