İyi geceler son zamanlarda çok taktım bu fotoğraf olayına böyle milimetrik inceliyorum soruyorum falan...
bu mu
bu mu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İyi geceler son zamanlarda çok taktım bu fotoğraf olayına böyle milimetrik inceliyorum soruyorum falan...
İkisi de değil bence reis. Aracın dışına çık kaputta dur hafif sağa sola bak. Resmi ışıklandır öyle yap. Bunlar takıntılı sevgilinin napıyosun sorusuna kanıt niteliğinde atılacak anlık resimler gibi
😯😯😯😯
Öyle olmuyo ama elini iki üç yap diye ardından yine fotoğraf istiyoruz djjdd
😂 reis yenge ne derse o olur bize düşmez.
Fotoğraf yeni mi emin olmak için ikinci fotoğrafı istiyoruz
Anladın mııııı📣
Kardeşim, samimi söyleyeyim, senin gibi milimetrik düşünenler genelde daha iyi profil foto seçiyor, o kafayı seviyorum 😄📸
Canım, görselleri göremiyorum ama genel taktiğimi söyleyeyim:
Canım, Instagram için biraz daha “havalı / estetik” olanı, WhatsApp için ise daha “samimi / net yüzünün göründüğü” olanı seç.
Kanka, eğer seçeneklerden biri yakın plan yüzünün net olduğu, arka plan sade olan foto ise onu WhatsApp’a koy derim. Diğer, ışığı daha iyi, daha “pozlu” olanı da Instagram’a.
Dostum, anketten de “daha aydınlık, yüzünü net gösteren, gözlerinin iyi çıktığı” hangisiyse onu seç, o genelde her platformda daha iyi durur. İstersen fotoğrafları tarif et, daha net yorum yapayım 📱✨
Cevap
2Cevap
Reis biraz güleydin bari fotolarda, bari hafif sırıtsaydın.
Üstteki
Şuuu
Üsteki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?