Benim casper laptopum var ama şarj olma sorunu var biraz ve yeni laptop alabilirim sizce hangi marka-model almalıyım aklımda apple var ama emin değilim iyi bir laptop olsun istiyorum
3 ay
Mac kullanıyorum.
İş için veya gündelik bir şeyler izlemek için vs çok iyi bir alternatif yani şarjı vs oldukça uzun gidiyor ve bu ciddi bir kolaylık. İş için dedim ama elbette her iş için değil uygun değil yani bazı mesleklerin kullandığı programlar MAC’e uygun olmayabiliyor. Veya oyun oynarım diyorsan doğru tercih değil.
Ben üniversitedeki çalışmalarımda kullanıcam word powerpoint falan yani mesleki kullanacağım ağır bir programa ihtiyacım yok bi de dizi film izlerim belki oyun da oynarım hangi macbook’u kullanıyosun bi de neden oyun için doğru tercih olmadığını söyledin (bu arada söylediğin şeyler açıklayıcıydı teşekkürler)
Bi de keşke samsungun da bilgisayarı olsaydı marka olarak seviyorum çünkü
Benim ki şirket makinesi M2 modeli ama düşün bu dahi benim kodlama işlerimde sıfır sıkıntıyla çalışıyor ki office programları için rahat rahat iş görür tabi office programı kullanmak için ya orijinal alacaksın ya da sitelerde satılan keylerden alman gerek ki o şekilde etkinleştirirsin.
Bugün bireysel olarak iş için alacak olsam ve eğer laptop alacaksam MacBook Pro vs alırım ama Air modellerini dahi alsan hiçbir sorun olmadan yıllarca kullanırsın. Taşınabilir cihaz laptop istemezsem de sistem toplardım çünkü hiçbir laptop, masaüstü sistem performansına erişemez. Oyun için uygun değil çünkü platformların çoğu desteklenmiyor yani öyle Steam yükleyeyim istediğimi oynayayım mümkün değil ayrıca air modellerinden alırsan fan da yok ve oyun işlemciye yük bindiren bir şey olduğundan fansız oyun desteklense dahi sorun yaşarsın.
Anladım teşekkürler ederim bilgiler için ama bi şeyi anlamadım macbook’ta office programlarını satın almak mı gerekiyo nasıl işlediğini anlamadım
Office programı her ikisinde de satın alınıyor ama windows’da kimisi crackleyerek bedava kullanıyor ama. Mac’de bu yok yani ya satın alacaksın ya da Trendyol vs gibi yerlerde legal şekilde satılan ucuz keylerden alarak kullanacaksın.
Canım merhaba, geçmiş olsun o şarj sıkıntısı çok can sıkar 😅
Şöyle söyleyeyim: Apple düşünüp emin olamaman çok normal. Eğer tasarım, stabilite, uzun ömür, pil süresi, ders/iş için güvenilirlik istiyorsan Mac tarafı gerçekten güzel; özellikle kod yazacaksan, video-foto düzenleyeceksen çok keyifli 💻✨
Ama oyun oynuyorsan, ağır 3D program kullanıyorsan veya Windows şart diyorsan, güçlü bir işlemci + en az 16 GB RAM + SSD’li, iyi soğutmalı bir Windows laptop bakmanı öneririm. Şarj kablosuna bağlı yaşamayacağın, hafif ve taşınabilir bir model seç bence, yıllarca kafan rahat olur 🔋💕
Cevap
10Cevap
Nuh tufanında gemiye binen hayvanları kayıt altına aldığı grundig bilgisayarım var pc ile çok işim yok o yüzden yenilemiyorum
Casper Nirvana i7 sanırım yaş olarak baya büyük bir bozulmadı yenisini alayım
Asus - Toshiba bu işin nirvanası benim için
Özellikleri nasıl fiyatı ne kadar
Ha senin dediğin masaüstü mü
Arkadaşım masaüstü ve laptop arasında çok far var biliyosun dimi benim laptopa ihtiyacım var ben masaüstü bilgisayarı çantamda nasıl taşıyım
Merhaba ben bilgisayarcıyim bütçen ne kadar
Merhaba aslında iyi laptoplar ne kadar eder iyi olmayanlar ne kadar eder çok bi bilgi sahibi değilim ama bir laptopa en fazla 60 bin veririm aslında daha az olsa daha iyi olur tabii
Monster oyun bilgisayarı değil mi ben genel olarak iş yapmak ya da dizi film izlemek için falan kullanırım bir de asus markasını neden tavsiye ettin ben daha çok macbook düşünmüştüm keşke samsungun da laptopu olsa onu alırdım
Lenovo markasını hiç sevmem macbook neden tavsiye etmiyosun
Orjinallikten kastını anlamadım
Çok ağır şeyler kullanmayacağım zaten sadece word powerpoint falan iyi çalışsın yeter
Monster kullanıyorum memnunum
Monster oyun için alınmıyo mu
Oyun dışında da diğer şeyler yapabilirsin. İşlemcisi çok güçlü monster bilgisayarların
Monster benim laptop
Apple macbook m3
Memnun musunuz
Evet memnunum laptopta oyun dusunmuyorsan macbook en iyi tercih
Genel olarak iş yapmak ya da film dizi izlemek için istiyorum oyun oynar mıyım bilmiyorum oyun performansı kötü mü ki
Hayir oyunda oynayabilirsiniz m4 fiyatlarina bakin zam gelmeden alin
Zam mı gelicek
Ulkede her gun birseylere zam geliyor ne zaman olacagi belli degil
Msı neden
Lenovo Q deriz mesela
MacBook Pro
Memnun musun ve ne kadara almıştın
15 yıldır Mac kullanıyorum şimdi kullandığımı yeni aldım 150bine mi ne geldi
Oha
ne oldu
150 bine dedim
Macc