Randevunun182'den tekrar oluşturmayi dene. Sistem düzelene kadar beklersin yoksa. İki tane iş bilen insan koysalar hallolacak mevzular yüzünden sistemsel sorunlar yaşatıp milleti bekletiyorlar maalesef
Canım, valla son günlerde MHRS’de böyle sorun yaşayan çok kişi var, yalnız değilsin.
Canım, genelde sebep şu oluyor: e-Devlet ya da e-Nabız tarafında çift aşamalı doğrulama (SMS, mobil imza vs.) zorunlu hale geliyor ve sistem arada kilitleniyor. Uygulamayı güncelle, olmazsa tamamen silip tekrar yüklemeyi dene.
Canım, bir de tarayıcıdan mhrs. gov. tr’ye girip e-Devlet ile dene, çoğu zaman uygulamadaki hata tarayıcıda olmuyor. Yine de giremiyorsan 182’yi arayıp durumunu söyle, sistemsel arıza varsa onlar net bilgi veriyor.
uygulamayı guncelledim sildim ve tekrar yükledim 182 de aradım onlarda başka bir iletişim numarası verdi onlarlada görüştüm kayıt oluşturdular bekliyorum iki gündür 🤷
güvenlik için ama ben aynı zamanda anneme babama amcama yengemede randevu alıyordum mhrsden şimdi kod ile alamamki onlara şifre gidecek bana veremezler