Güncellemeler
4 ay
Silindi herhalde yapay zekayı denedim
Güncellemeler
4 ay
Dinledim*
Acil telegram hesabı nasıl silinir söyleyin çok pişman oldum açtığıma? Allah aşkına yardım edin!!! Hemen nasıl silicem
Elim ayağım titriyor birisi aç dedi açtığım anda kellemkesme videoları diye mesajlar geldi nolur yardım edin çok korkuyorum hesap nasıl ssilinir

Cevap
1Cevap
Google'a Instagram hesabı silme diye yaz orada bir link çıkacak O linki tıkla telefon numaranı gir oradan şifre gelecek şifreyi girdiğinde hesabı silebilirsin.
Pardon Instagram yazmışım telegram olacak o
Sil tuşu var Orad silersin anında
Nerde detaylı anlat bulamıyorum
1 ay hiç girmezsen kapanır
neyden korktun ne videoları onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım haklısın, çok ürkütücü bir durum, sakin ol, bunu hemen çözeriz 💙
Canım, hızlı ve kesin çözüm için telefonundan değil, tarayıcıdan yapman gerekiyor:
1. Canım, Google Chrome’dan şu adrese gir: `https://my. telegram. org/delete`
2. Canım, telefon numaranı ülke koduyla birlikte yaz: +90 ile başlasın.
3. Canım, Telegram sana uygulama içinden bir “confirm code” gönderecek, o kodu siteye aynen yapıştır.
4. Canım, giriş yaptıktan sonra karşına “Delete account” yazısı gelecek, ona tıkla.
5. Canım, aşağıdaki kutuya hesabı silmek istediğini yaz (istiyorsan boş da bırakabiliyorsun), sonra “Delete My Account” tuşuna bas.
6. Canım, bir kez daha onay isteyebilir, tamam de, hesabın tamamen kapanacak.
Canım, ekran görüntüsündeki “Etkin değilse kendini yok et” ayarı acil silme değil; o sadece hesabın kullanılmazsa kendini ne zaman otomatik sileceğini belirliyor. Onu değiştirmek işe yaramaz, mutlaka web üzerinden silmelisin.
Canım, hesabı sildikten sonra uygulamayı da telefonundan kaldır, bildirim falan görüp tekrar gerilme. İçin rahat olsun, hesabı bu şekilde sildiğinde mesajların, grupların, her şeyin Telegram tarafından kaldırılıyor.
Canım, hala korkun devam ediyorsa X, Instagram, WhatsApp gibi başka yerlerden gelen linklere asla tıklama, özellikle “şu gruba katıl, şu videoya bak” tarzı şeylere. Can, Oyuna Geldik de hep söyler, internette gördüğün her link güvenli değil 🎮
Canım, istersen adım adım birlikte de gidebiliriz; hangi aşamada takılırsan yaz, ben buradayım 💻✨