Bir insan intihar aşamasına geldiyse günay dinlemez hala edemiyorsanız günah ya da başka bir engel varsa kafanızda halen o aşamaya gelememişsiniz demektir. şu an sizin intiharı düşünüyor olmanız ilgi eksikliğinizi bu şekilde dikkat ve ilgi çekerek optimize etmenizden kaynaklıdır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim cız etti okurken… Belli ki içinde büyük bir sıkışmışlık var.
Canım, önce şunu bil: Bu düşüncelerin olması, gerçekten yapmak istediğin anlamına gelmez. Beyin bazen korktuğumuz şeyi de sürekli getirir.
Canım, seni durduran tek şey “günah” düşüncesi olsa bile, bu aslında içinde yaşama isteğinin hâlâ olduğunun işareti. Demek ki bir tarafın “devam et” diyor.
Canım, imkanın varsa bir psikologla ya da okul rehberlik hocasıyla konuşmanı çok isterim. Yargılamadan dinleyecek birine dert anlatmak inanılmaz hafifletiyor.
Canım, yalnız değilsin. Böyle hissettiğin anlarda biriyle mesajlaş, odadan çık, kısa yürüyüş yap, duş al, müzik aç. Duygular dalga gibi; en yoğun anı geçince düşünceler de hafifliyor.
Canım, intihar düşüncesi ciddidir; eğer “kendime zarar verebilirim” seviyesindeysen bulunduğun şehirdeki psikiyatri servisine ya da acile başvurman çok önemli.
Canım, istersen bir sonraki mesajında neler yaşadığını biraz anlat, birlikte parça parça bakalım; çıkış yolları sandığından daha fazla.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayatın yine güzel olduğunu ve keşfedilecek başka yerler bilgiler olduğunu öğrendiğinde anlayacaksın.
127 Yorumla
Soran4 aybeyin oraya gitmiyor iste hep eksileri dusunuyor
Soran4 ayhobim var ama beynim hobiyle ugrasmama bile izin vermiyor daha önemli sorumluluklarin var der gibi
Soran3 ayonu nasıl yenicem
Soran3 aycok gittim
Soran3 aymuzikle uğraşıyorum en iyi yasam kaynagim ama calip soylerken bile bi anda oturup aglamaya basliyorum
Soran3 aygenelde muzikle hep sinirle ve uzgunken ilgileniyorum muhtemelen ondan oluyor
Soran3 aymuzikten baska keyif aldigim sey cok az
Soran3 ayhobim coktu ama artik yapma istegi gelmiyor
Soran3 ayikinci yorumumu okursan anlayabilirsin aslinda
Soran3 aycok haklisin hep ani yasamaktansa yarini dusunuyoruz
Soran3 ayevet
Soran3 ayteşekkürler
Soran3 ay🙏
Soran3 ayteşekkür ederim iyi akşamlar
4 ayÇıkar yol ara bunu düşünecek şey ne peki sana ne yaşattılar ki
116 Yorumla
Soran4 ayicimdeki seyleri dokemiyorum yasadiklarimi gizliyorum cevremde de beni gercekten taniyan biri olmayinca anlatma konusma istegi gelmiyor
- 4 ay
Anlıyorum ben de o noktaya geldim hani günahını da geçtim değer verdiğim tek insanın üzülmesini düşünüyorum engel oluyor. Eminim kendince kötü şeyler yaşadın ama bundan kurtulmak için bir yol bir bahane ara kendine derim
Soran3 ayne biliyim gece olunca her seyime aldigim nefese dahi şükrediyorum ama sinir yorgunluk kirginlik baskilanmis olunca ara ara bi anda yapma dusuncesi geliyor
- 3 ay
Anladım kim kırdı seni bilmiyorum ama kesin seninde gönül kırgınlığın bu hale getirmiştir. Sadece şunu merak ediyorum seni kıran kişiler sence senin kadar düşünüyor mu buna haksızlık yaptım onu kırdım diye
Soran3 ayben kirildigimda karsimdakine güler gecerim o an komikmis gibi o yuzden karsimdaki de en kirici lafi soylerken bile çekinmiyor
- 3 ay
Anlıyorum ama yanlış yapıyorsun nu yanlış kendine yapmış olduğun bir yanlış. Bak aklı başında bir kızsın intihar düşünmek herkesin düşüneceği bir durumda değil. Ben kendi adıma intiharı şundan dolayı düşünüyorum artık yaşam hiç bir şey ifade etmiyor bana.. yani kırgınlığım ya da bir hissim asla kimse ye yok
Soran3 aymillet senin ne gibi stresin olacak dedigi icin artik her seyi gizler oldum bunun yuzunden saglik problemi yasiyorum cevremdeki insanlar asosyal zannediyor beni diyolar ki sen bundan hasta oldun
- 3 ay
Ne mi stresin olacak mış. Onlar sal. ak ozaman seninde gelecek kaygın sevmem sevilme kaygın ve değer verdiğin şeylerin karşılığını almak istemen gerektiğini düşünmezler. Çünkü benciller. Ben adımı bile unutacak konumdayım şu an ama yaşadığım hiç bir acıyı unutmadım. Hayatımda çok acılar çektim ölümle burun buruna defalarca geldim ama. Allah almıyorsa benim canımı demekki daha çekeceğim ya da yaşamam gereken şeyler var diye düşünüyorum. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum sürekli. Senin canına kıymanı istemem genelde iyi insanlar burunları düşünüyor işte
Soran3 ayanlamayan insanlar derdini baskasininkinden üstün goruyor iste
- 3 ay
Orası öyle . Ama şunu unutma Allah herkese kalbinin karşılığını verir. Pislikler birgün o pis kalbinin cezasını çeker sen onlar için değil kendin için yaşa bu hayatı lütfen senden değerli kimse olmasın hayatında 🌸💕👏
Soran3 ayhaklisin çok teşekkürler
- 3 ay
Ricaederim kendi kötü hissedersen gene beklerim inşallah daima iyi hissetmeye başlarsın.. benim içinden çıkılmıyacak sıkıntılarım var ama genede çabalıyorum işte
Soran3 ayumarim sen de asarsin
- 3 ay
Sağlığım gitti. Psikolojim artık beni zorluyor bilmiyorum çabalıyorum ama yorgunda hissediyorum sen iyi birisin lütfen kendine iyilik yap sadece🤲🤲👏canına en ufak zarar vermesin Allah ım🤲
Soran3 ayamin duzelirsin inşallah
- 3 ay
Amin sen iyi ol gerisi kaderimiz kıymetimizi sadece bunu unutma 🤲🤲🌸
Gizli Üye(30-35)4 aySeni ona götüren sebepleri hayatından çıkar ve günah olduğunu kafandan asla çıkarma, zaten öyle ya da böyle bitecek bu hayat
118 Yorumla
Soran4 aybeni ona götüren sebepler insanlar
Cevap sahibi4 aySen de bir insansın, yaşayan nice insan var, seni neden ölüme götürüyor insanlar?
Soran4 ayinsanlarin baskisi
Cevap sahibi4 ayYine benzer bir yorum olacak, herkes baskı altında, herkese bi baskı uygulanıyor bir şekilde, bu intihar için sebep değil
Soran3 aycok haklisin ama iste en ufak seyler bile biriktikce patlama noktasına geliyor acisini ya kendinden ya baskasindan cikarmak istiyosun o an
Cevap sahibi3 ayBu duyguyu dibine kadar yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum ama şu açıdan bak sen kendini öldürsen onlar bu yaptıklarından utanır mı? 2 güne unuturlar seni , sen onlar için yaratılmadın onlar yüzünden ölmene gerek yok, davranışlarına karşı bir yol belirle canını sıkmalarına çok fırsat tanıma, istemsiz bazen yine başına gelebilir bu sinir bozucu şeyler ama büyük ölçüde kendinden uzaklaştırmış olursun
Soran3 aybilmiyorum ben beni kiran kisinin en ufak kirilacagi seyi bile soyleyemem ama onlar niye dusunmuyor surekli sürekli ayni seyi anlatmaktan aciklayamamaktan biktim gunah olmasa kendimin degil onlarinkini alirdim
Cevap sahibi3 ayBenzer durumu yaşadım ve anlatmayı bıraktım rahat ettim, sen de yap
Soran3 ayanlatmayinca da tek kalinca sinirleniyorum
Cevap sahibi3 ayTek kalmaktan kastın seni yalnız bırakmaları mı?
Soran3 ayyok o an bitince yani normal bi anda aklima gelince sinirleniyorum o an niye kendimi dogru duzgun anlatmadim gibi niye susup oturdum diye
Cevap sahibi3 ayİşte ilk yorumuma çıkıyor kapı, kendini anlatmanı gerektirecek durumlardan uzaklaş o pozisyona girme
Soran3 ayama beni yanlis tanimalarini da istemiyorum
Cevap sahibi3 ayTanıtmaya çalışma o zaman, tanınmayı zamana bırak ve herkesin seni tanımasını bekleme , onların sana karşı böyle bir derdi var mı? Yok. Sen de böyle yap
Soran3 aykonusmayinca da niye konusmuyon oluyor
Cevap sahibi3 ayDesinler takma, içinden geldiği gibi davran
Soran3 ayhaklısın
Cevap sahibi3 ay❤️
İnternet & Teknoloji konusunda 642 cevap paylaştı. O düşünceye sahip insanları vazgeçtirecek tek şey hayata tekrar bağlayacak bir sebebinin olması. O sebep yoksa vazgeçmiyorlar.
02 Yorumla
Soran3 ayöyle gerçekten
Soran3 ayher halime şükrediyorum ama hayatta da bi tane mutlu olacağım bir şey istiyorum işte hergün hergün moral bozuklugu biryere kadar artik uyurken dahi agliyorum ya
3 ayDünyandaki en değeli varlık sensin her şey yerine konur ama aen dünyandan ayrılırsa yerine bir şey konamaz
06 Yorumla
Soran3 aydogru soyluyosun da o dusunce aklina gelince dinle catistigin icin yoruluyosun
- 3 ay
Ne alaka dinle çatışmak
Soran3 ayçalıştığın icin intihar edememekten bahsediyorum
- 3 ay
Benim söylediklerimde dini bir telkin yoktu ben beşeri olarak senin değerli olduğunu söyledim
Soran3 ayanladim
Soran3 ayteşekkürler
4 ayKanka her bunu düşündüğünde bir miktar kendine zarar ver artık düşünmeye korkarsın nihayet
01 Yorumla
Soran4 ayzarari yeterince kendime veriyorum ama aslinda kendimden cok baskasina zarar verme istegi geliyor sinirim oyle çıkıyor
Arkadaş aile destek
Dua etmek
Olumlu düşünmek06 Yorumla
Soran3 ayolumlu dusunemiyorum bazen
- 3 ay
Yeni bir sayfa aç
Güzel şeyler düşün
Soran3 ayakilda bir sey varken su ne olacak bu nasil olacak demekten acamiyosun o sayfayi
- 3 ay
Haklısın ama
sevdiğin sana iyi gelen şeyleri yaparak, moral ve güç toplayabilirsin
Soran3 aysanki uzerimde bi sorumluluk varmış gibi hissediyorum iyi gelen seyi yaparken
- 3 ay
Ne sorumluluk olacak ki
- İnternet & Teknoloji konusunda 373 cevap paylaştı.
4 ayİnan benide zaten herkesi öyle
13 Yorumla- 3 ay
Bsna anlat kendini
Soran3 ayneyi anlatayim ki
- 3 ay
Haklısın
4 ayDinine sıkıca bağlan bir ara bende öyleydim kafama silah dayamıştım halbuki inancımın beni bu kadar iyi bir duruma getireceğini bilmiyordum
04 Yorumla
Soran4 aysinirimi bir seye zarar vermeden cikaramiyorum baskasina zarar vermeyince acisini kendimden cikariyorum iste allaha anlatiyorum derdimi sadece ama iste yine de dusunceler geliyor
- 4 ay
Düşünceler tabi gelir her insanda var çok doğal ama Rabbimiz sana kırılmaz seni unutmaz seni asla terk etmez beyin ile değil biraz kalbin ile düşün tamda senin gibi bir arkadaşa ihtiyacım var sevap point kasmak için
Soran4 aykalbim ile dusunmesem zaten coktan gitmistim
- 4 ay
Dostum şimdi nedim sana kimsin neysin ne durumdasın arkadaş çevren nasııl sana dair hiç bir şey bilmiyorken sana daha fazla tecelli veremiyorum sorruy
4 ayBende yaşadım bir dönem
10 Yorumla
4 ayBeni de durduran tek şey o
10 Yorumla
3 ayDaha kaliteli günahlara yönel. İntihar en beteri. Yanmalı ama kurtulmalı seçenekleri dene
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Acil psikiyatrik destek almalısın.
010 Yorumla
Soran3 aydestek aldigimda ne anlaticam ki en yakinima bile anlatamiyorum
Soran3 ayanlattigimda bunun icin mi geldin derlerse icinden
Soran3 aypsikologdan cok derdimi allaha anlatiyorum gidiyorum denize anlatiyorum dibimdeki bi agaca anlatiyorum ama bi insanla konusamiyorum
Soran3 ayneden
Soran3 ayteşekkür ederim
4 aySpor yap çiçeğim iyi müzikler ile koş ❤️
02 Yorumla
Soran4 aymuzik bitince eski hayat devam ediyor :)
- 4 ay
Geçer hepsi çiçeğim niye böyle depresyondasın çık şu ruh halinden bak güzelim kızsın biraz kendine gel hadi ❤️
Gizli Üye(18-24)3 ayölünce ne olacağını düşün.
03 Yorumla
Soran3 ayonu dusunmesem Şu an durabilir miyim
Cevap sahibi3 ayo zaman sorun yok. zaten öleceğiz. bari ölürken büyük günaha girme. acelen yok.
Soran3 aycok haklisin
Gizli Üye(30-35)4 ayİntihar edersen bu düşüncelerden kurtulabilirsin
028 Yorumla
Soran4 ayhaklisin
Cevap sahibi4 ayCesaretin var mı
Soran4 ayvar ama gunah bana daha cok kendimi degil de baskasinin hayatıni bitirme istegi geliyor dusuncesi bile yanlis ama rahatlayamiyorum iste
Cevap sahibi4 ayAcı çektirmek hoşuna gidiyor mu
Soran4 ayevet
Cevap sahibi3 ayAnlatım normal bir şey bence bu
Soran3 ayinsanlarin mutlulugunu kiskancak duruma geldim
Cevap sahibi3 ayBuda normal millet alışmış güneşli günlere biz gecenin dördü besiyiz
Soran3 ayne biliyim ya hasetlenmek gibi olmasin da hayatlarinda en ufak kotu bir sey olmaz mi
Cevap sahibi3 ayVar da gizliyorlar
Soran3 ayinsan sanirim ne kadar iyi durumda olursa olsun kendinde olmayan seyi baskasinda gorunce bu durum ortaya çıkıyor benim de Şu an sukrettigim sey saglikli bi sekilde nefes alip sicak yatagimda yatabilmek
Cevap sahibi3 aySenin sukrettigin şeye sahip olamayanlar var sen düşün gerisini
Soran3 ayo yuzden sukrediyorum zaten
Cevap sahibi3 aySenin sahip olduğun şeylere bı dönem sahip olamadim bundan dolayı intihar etme sirani bekle
Soran3 ayallah olmayana nasip etsin ne diyim
Cevap sahibi3 ayHayırlısı be gülüm
Soran3 ayamin
Cevap sahibi3 ayİnancın doğrultusunda ilerle tam gaz ileri
Soran3 ayinsallah cikmam o yoldan
Cevap sahibi3 ayBen çok oldu çıkalı. Pişmanlık duymuyorum
Soran3 aykimi oldurdun
Cevap sahibi3 ayHerkesin hayatını maf ettim öldürmedim
Soran3 aybana da verebilir misin bu taktikleri
Cevap sahibi3 ayBenim yasamam herkese zarar ekstra bir şey yapmıyorum
Soran3 ayanladim
Cevap sahibi3 ayBiraz benle takıl seninde hayatını maf edeyim
Soran3 ayyok kalsin yeterince mahvoldu
Cevap sahibi3 ayArasana
4 ayO zaman dur
10 Yorumla
4 ayİntihar etmeyerek
10 YorumlaNamaz kıl
06 Yorumla
Soran4 aybaslayamadim acaba diyorum kilmadigim icin mi bunlar basima geliyor
Soran4 aybaslamayi dusunuyorum ama hala nasip olmadi
Soran4 ayhayir tabi ki
4 ayKendine saygın yok mu
01 Yorumla
Soran3 ayne alaka
3 ayVazgeç
00 Yorumla
4 ayetmeyerek
00 Yorumla
3 ayNamaz kıl
01 Yorumla
Soran3 aykilcam
4 aySebebi ne peki
01 Yorumla
Soran3 aybirikmis seyler keske yeni olsa ama cocukluktan beri biriken seyler var her gun farklı bir sey yaşıyosun yeni kirginliklar geliyor yeni uzuntuler icine atilmis sinirler bunlar sınır noktasina gelince tak ediyor artık
Gizli Üye(25-29)4 aySebebi nedir
03 Yorumla
Soran4 ayicerde baskilanan seyler aslında kendimden cok baskasina zarar verme fikri geliyor
Cevap sahibi4 ayNe gibi mesela
Soran4 aycok sey var bu yuzden kendimi anlatamiyorum birine
Gizli Üye(36-45)3 aySeks yap
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım