Bugün telefonumu düşürdüm çok saçma ama kılıf olmasına rağmen hiç çizilmeyecek kılıfın koruduğu yer çizilmiş kırılmaz camda kırılmış şu an çok takıldım, satarken değeri düşer mi
Metal kısmına dikkat edin

Bugün telefonumu düşürdüm çok saçma ama kılıf olmasına rağmen hiç çizilmeyecek kılıfın koruduğu yer çizilmiş kırılmaz camda kırılmış şu an çok takıldım, satarken değeri düşer mi
Metal kısmına dikkat edin

Cevap
5Cevap
ben çok düşürdüm ama sadece kılıf yokken orası çizildi muhtemelen değeri de düşer 🙁
Anlamıyorum ya kılıftan nasıl çizildi sözde orjinal
ben de şaşırdım kılıf esnek falansa olabilir belki
Düşer malasef marka model ne kaç aylık cihaz
6 aylık ya pil sağlığım 100
Gebertene kadar kullan işte alla allaaaa
Oncağazdan hiçbir şey olmaz yaa
Çok takıldımm
Takılacak bir şey yok o kadarcık olur canın saolsun değerinizde düşürmez
Öyle ama nedense aklımdan çıkmıyor teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim iPhone olunca insan umarım bacağım kırılmıştırda telefona bir şey olmamıştır diyor ama azzzıcık bir ezilmeden bir şey olmaz
Evet ama işte tr şartları saolsun 😂 takıyor insan
Tr şartları ile beraber senin karakteristik şartlarda biraz taktırıyor gibi 😀😀
Hasta etti karakterim beni oraya girmeyelim 😂
Dökül dökül farkettim toksik ve saplantılı karakterini 😀😀 sen şimdi bütün gün o eziğe bakar bakar durursun
Kdkddkkedk aynen öyleyim telefondan soğudum sanki telefon pertmiş gibi hissediyorum
Bende kılıf ve ekran filmsiz kullanıyorum 3 ay önce düşürüm ve kasasının üst tarafında o kadar belirsiz bir çizik oldu ki hani görmek için laboratuvar ortamında bakmak lazım ama onu farkettiğimden beri gözümdeki büyüklüğü telefonun ebatından daha büyük ve derin 😀😀
😂😂😂kafayı yemelik cidden ya bilmiyorum küçük bile büyük geliyor çabuk yaşlanırız💆🏻♀️
Düşer
Çok düşmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım valla geçmiş olsun, insanın içi gidiyor böyle görünce 😔
Şimdi şöyle, ikinci elde en çok ekran ve kasa durumu etkiliyor. Senin telefonda:
Cam koruyucu kırılmış, bu zaten değişir, sorun değil. Ama kasadaki metal kısımdaki o çizik ve ezik maalesef fiyatı biraz düşürür. Çünkü alıcılar “düştü mü, hasar aldı mı?” diye direkt oraya bakıyor.
Yine de telefon çalışıyorsa, ekran sağlam, performans iyi ise “pert” muamelesi görmez. Sadece tertemiz cihazlara göre biraz daha düşük fiyata gider. Cam koruyucuyu hemen değiştir, ilan verirken de kasadaki hasarı dürüstçe yaz, fotoğrafla göster, işini görür 💻📱
Ne kadar mesela düşer
Net rakam veremem canım, fiyat konuşmam yasak 😔 Ama tertemiz olana göre kayda değer düşer. 📱💔