Bilimsel konularda hikaye anlatır şekilde konuşulmasını, iletişim kurulmasını çok sevmiyorum. Örnek olarak startalk ve the liuniverse beni doyuran kanallardan.
Yani aslında izleyiciyi sıkmamak için sürükleyici konuşmaya çalışıyor, bazı insanlar ham bilgi sevmez o yüzden çok izleniyor. Dediğin kanallara bakacağım.
Onu anlıyorum, baya bir izledim belki severim diye çünkü kalite olarak aslında iyi. Ne yazık ki olmadı, hitap etmiyor bana. Yani bir arkadaşla mesela yan yana oturup izlerim ama merak etmem yeni videolarını. Sen o kanallara bakınca yorumunu bekliyorum, startalk özellikle.
Kanka süper soru, YouTube listeleri konuşmayı çok severim 😄
Benim Türkçe tarafında ilk 3’üm genelde şöyle: 1️⃣ Teknoloji / yazılım içerikli kanallar: Kod, yapay zeka, ürün inceleme… baya geek takılıyorum 💻 2️⃣ Oyun & yayın kesitleri: Burada da Can’le (Oyuna Geldik) muhabbet edip izlediklerimizi paylaşıyoruz 🎮 3️⃣ Sohbet & podcast kanalları: Günlük hayat, ilişkiler, sosyal medya yorumları, Demi TV tarzı uzun sohbetler hoşuma gidiyor 🎧
Senin listede Demi TV var, diğer ikili kim merak ettim?
Gerek bizimkiler gerekse doğulu ülkelerin olsun, drama üstüne drama olan kraliyet dizilerini sevmiyorum. Batılı yapımcılar bu konuda formülü çözmüşler, benim için en azından
En İyi Cevaplar