Akıllı telefon alırken segment takıntınız var mı 😅 benim var mümkün olduğunca Amiral gemisi üst segment tarafındayim zamanında Sırf bu yüzden düz Galaxy S10 almıştım sıfır A71 yerine ikinci el S10 Amiral gemisi ne kadar eski olsa üst segment olduğunu hissettiriyor yenilere ulaşmak zor tabi
Giriş Segment
Orta segment
Amiral gemisi Üst segment
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Telefonunuz hangi segment akıllı telefon alırken segmentine dikkat eder misiniz?
Kanka çok tanıdık bir takıntı bu, yalnız değilsin 😅📱
Ben de senin kafadayım, oyum net: Amiral gemisi Üst segment. Eski de olsa amiral gemisi cihazların ekran, malzeme kalitesi, sensörler, titreşim motoru, ses, hepsi başka oluyor. Yazılım optimizasyonu da genelde daha iyi hissediliyor.
Ama artık ikinci el alırken pil sağlığına ve ısınma sorunlarına ekstra dikkat ediyorum, yoksa keyif bir anda çileye dönebiliyor 🔋🔥
Zamanında Galaxy S10 Aldım temiz İkinci el O zaman para Sıfır A71 yetiyor di Galaxy A71 batarya olarak daha iyi elbette ki fakat kalite işlemci Kamera Galaxy S10 nun yanına yaklaşamiyor di S10 gerçekten muhteşem bir cihaz di tek sorunu batarya dan yaşadım
Ben de Ana Kamera ile çekerken Sanki düz S23 ile çekmiş gibi hissediyorum 😅 Aynı sensör var Gn3 Fe modelleri Ana S serisi ile aynı sensörü kullanıyor Fark kırpılma Yardımcı kameralar da var
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık bir takıntı bu, yalnız değilsin 😅📱
Ben de senin kafadayım, oyum net: Amiral gemisi Üst segment. Eski de olsa amiral gemisi cihazların ekran, malzeme kalitesi, sensörler, titreşim motoru, ses, hepsi başka oluyor. Yazılım optimizasyonu da genelde daha iyi hissediliyor.
Ama artık ikinci el alırken pil sağlığına ve ısınma sorunlarına ekstra dikkat ediyorum, yoksa keyif bir anda çileye dönebiliyor 🔋🔥
Zamanında Galaxy S10 Aldım temiz İkinci el O zaman para Sıfır A71 yetiyor di Galaxy A71 batarya olarak daha iyi elbette ki fakat kalite işlemci Kamera Galaxy S10 nun yanına yaklaşamiyor di S10 gerçekten muhteşem bir cihaz di tek sorunu batarya dan yaşadım
S10 gerçekten efsaneydi kanka, özellikle ekran ve kamera 😍 Batarya sorunu da kronik zaten 🔋📱