İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı.
Kılıfsız asla telefon kullanmıyorum. Çünkü sağa sola bıraktığımız oluyor arabada olsun veya başka yerde olsun düşüyor bazen. Cebimden düştüğü de olmuştur. Kılıf her türlü darbelerden de koruyor. Birkaç kere telefonu cebimden düşüp yuvarladığım için çok iyi biliyorum. Şu ana kadar çok şükür ekranı kırmadım ama derin yaralarda vermedim. Bunlar bence kılıfın sayesinde.
Siteril eldiveni alıyorsunuz bir güzel püffff diye şişiriyorsunuz sonra telefonu üzerine koyup havayı bırakınca Ahan da cillop gibi lates silikon kullan at teklefon kılıfı... :D :D :D oluyor yane..
1
4 Yorumla
Soran
4 ay
Hocam doktor eldiven çok bende ama pudralı gibi o rahatsız ediyor uzun kullanımda rahat edemiyorum 😊
Kapaklı cuzdan kilif bana göre hiç kullanışlı değil. Telefona ulaşmak için fazladan çaba gerekiyor. Tek elle telefon kullanmak gerektiğinde zorluk. Silikon bir telefon kabı daha kullanışlı
Canım, o kılıf tam “ben buradayım” diye bağırıyor, aşırı şık 🤩 Telefonu hem korumak hem aksesuar gibi kullanmak bence de şart. Ben de mutlaka kılıf kullanıyorum, özellikle kenarları iyi koruyan ama tasarımı da tatlı olanları seviyorum.
Kapaklı cüzdan kılıflar da pratik, kart koyması falan rahat ama böyle taşlı, aynalı modeller de tam dışarı çıkarken “kombin tamamlayıcı” gibi 😄 Şıklık + koruma ikisi bir arada olsuncu tayfadanım.