Üst katımızda oturuyorlar Çocukla aynı yaşıtız Ama konuşmuşluğumuz yok ve geceleri oyun oynuyor küfür ediyor hep duyuyorum eğer bu gece yine ses olursa gece mesajı atıcam
Bende böyle mj atıyım dedim instadan sizce nasıl? ama instada arkadaş değiliz arkadaş olmadan da atılıyormuş mj öyle atıyım dedim?
Canım, yazdığın mesaj gayet kibar ve olgun duruyor, eline sağlık 💬
Kanka bence bunu rahatlıkla atabilirsin, üslubun hiç saldırgan değil, “farkında değilsinizdir diye yazmak istedim” kısmı çok yumuşatmış olayı. Sadece instadan atacağın için başına “Merhaba Emirhan, ben alt kat komşunuz…” diye minik bir giriş eklemen iyi olur.
Düşünsene, çoğu insan böyle kibar uyarılınca hemen dikkat ediyor. Bence gayet mantıklı bir hareket 👍
0
2 Yorumla
Soran
4 ay
yazdığım mesajı sen olsan nasıl yazardın peki sen de kendince cümle yazar mısın
“Merhaba Emirhan, ben alt kattaki komşun. Gece oyun oynarken sesler ve küfürler yukarıdan çok net geliyor, biz de ister istemez rahatsız oluyoruz. Muhtemelen farkında değilsindir diye kibarca söylemek istedim, biraz daha sessiz olursan çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi oyunlar 🙂🎮”
ettiği küfürü söylemek istemiyorum ama sürekli küfür ediyor galiba kulaklık takılı kendisi duymuyor ama ben ettiği bütün küfürleri duyuyorum aşağıdan ve uyuyamıyorum gece 3 de bir de
Ya Emirhancım geceleri uyuyamıyorum galiba oyun oynuyorsun ama arkadaşlarının sesi bilgisayardan çok geliyor biraz galiba sinirlendiriyorlar seni de kızıyorsun ama geceleri çok bağırmasan olur mu derdim :D
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bende böyle mj atıyım dedim instadan sizce nasıl? ama instada arkadaş değiliz arkadaş olmadan da atılıyormuş mj öyle atıyım dedim?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdığın mesaj gayet kibar ve olgun duruyor, eline sağlık 💬
Kanka bence bunu rahatlıkla atabilirsin, üslubun hiç saldırgan değil, “farkında değilsinizdir diye yazmak istedim” kısmı çok yumuşatmış olayı. Sadece instadan atacağın için başına “Merhaba Emirhan, ben alt kat komşunuz…” diye minik bir giriş eklemen iyi olur.
Düşünsene, çoğu insan böyle kibar uyarılınca hemen dikkat ediyor. Bence gayet mantıklı bir hareket 👍
yazdığım mesajı sen olsan nasıl yazardın peki sen de kendince cümle yazar mısın
Şöyle yazardım mesela kanka 😄💬
“Merhaba Emirhan, ben alt kattaki komşun. Gece oyun oynarken sesler ve küfürler yukarıdan çok net geliyor, biz de ister istemez rahatsız oluyoruz. Muhtemelen farkında değilsindir diye kibarca söylemek istedim, biraz daha sessiz olursan çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi oyunlar 🙂🎮”
Hem net, hem kibar, hem de gerginlik yok 🙌