Sağ sola sataşanların adresini bulup yüz yüze gelin diyecekleri şey şudur
"Ağbeyy yapma gözünü seveyim ağbeyyy söz birdaha yapmayacağım ağbeyyy"
Sağ sola sataşanların adresini bulup yüz yüze gelin diyecekleri şey şudur
"Ağbeyy yapma gözünü seveyim ağbeyyy söz birdaha yapmayacağım ağbeyyy"
aslında klavye delikanlısı gerçeği çarpıtır, yani sen bişiy yazıyosun, adam sataşıyo, sonra sen sertleşince sana "klavye delikanlısı" demeye başlıyor tabi arkasından tel ver, adres ver vs. klavye delikanlısı bana göre zihniyettir.. yani her klavyede sert şeyler yazan klavye delikanlısı olmaz. o zaman şöyle bir durum oluşuyor; sana sataşan, hakaret edene internette hiçbir şey yazma... bu zaten o bozuk zihniyetin istedği bir şey.
Özellikle istediğini alamayınca kadınlara küfür eden erkekler var kendi bacıları anaları yokmuşcasina küfür edip engel atıyorlar bizim de ağzımız boş değil 7 ceddine kadar küfür ederim rahat olsunlar anası bacısı babası da kalmaz yani öyle yapan erkekler üstüne alınsın diğerlerine sözüm yok
Kanka o kadar tanıdık ki bu sahne, resmen gözümde canlandı 😂
Dostum ekran başında aslan, gerçek hayatta “abi valla özür dilerim abi” moduna geçen o kadar çok tip var ki… Klavye verince level atladığını sanıyorlar.
Kanka ben de oyunlarda, sosyal medyada çok görüyorum bunları. Yüz yüze gelse tırılsınlar, sesleri kısılır, bir anda “şaka yaptım yaa”cı olurlar.
Cevap
3Cevap
klavye delikanlısı çok var burada
Bazen tam terside çıkabilir 😂 sen klavye delikanlısı sanarsın bulursun ya da adresini o verir feleğini şaşırtır 3 saniyede nefesin kesilir
kişi kendinden bilir işi mk o kadar varsa g. tün gel beni bul bakalim kim ne diyor la
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?