Hoşlandığım adam beni sadece sosyal medyadan siliyor, numaramı silmiyor sizce amacı ne?

Hoşlandığım sevdiğim bir adam vardı kendisi ablamın eski emlakçısı oluyor bana kendisi yazmıştı daha sonradan duygularının oluşmadığını söyledi ama arkadaş olarak kalmaya devam ettik instagramdan Facebook’tan arkadaşız hiçbir sorun yoktu aradan aylar geçti beni ilk instagramdan çıkardı öylesine çıkardığını söyledi sonra biz bunla birlikte düğüne gittik eşlik etti bana çok güzel geçmişti aramızda yine bir sorun yoktu daha sonradan biz bir evimizi satacaktık ben ilgilenirim dedi komisyon filan almayacağını söyledi ilana koydu evimizi 2 gün sonra bir baktım 1513 arkadaş arasından beni ve 2 kişiyi çıkardı başka kadınlar kızlar halen duruyor normal arkadaşız artık aramızda da bir şey yok ama neden durduk yere beni çıkarıyor numaramıda silmiyor hani benden rahatsız oluyor diyicem rahatsız olan engeller her yerden ama bu beni durduk yere sosyal medyalardan çıkarıyor numaramı silmiyor sizce amacı ne olabilir

Hoşlandığım adam beni sadece sosyal medyadan siliyor, numaramı silmiyor sizce amacı ne?