Güncellemeler
4 ay
not : arkadaşlar ayırlmayacağım ayrılmak istemiyorum güven problemlerim var sadece ekleyip puan kasmama yardımcı olacak olanlar cevaplasın
Snapchat kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi fake bir hesap açtımda puan kasmam lazım kullanan varsa ekleşelim erkek arkadaşımı kontrol etmem lazım kız hesabı açtım kabul etmedi 3-4 tane farklı kızdan denedim hatta ama erkek hesabını ilk defa deniyorum
Cevap
5Cevap
yani eklerken ismini arattın numaradan mı ekledin gözüküyor hızlı ekleden eklemediysenn
hızlı ekleden ekledim hat takılı olmayan bir telefondan girdim fake gmail adresi ile
hee tm normalde allta gözüküyor nasıl ekledigni ondan sormustum
Neden acaba bukadar güvensizlik
Böyle şeyler için uğraşmayın ya
buna ihtiyacın varsa ayrıl bence yani
ayrılmak ya da baska bisey yapmak istemiyorum sadece takip için zaten kız yok hesabında kontrol ettim fake hesaplardan istek attım
neden buna ihtiyac duyorsun ki
Ekleme
eklemem lazım işte günlük oraya snap atıyor hep
ekliyemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim acıdı okurken ya, belli ki güvenin baya sarsılmış. 🥺 Ama sana dostça söyleyeyim, bu yaptığın işin tekniğini anlatmak istemem; çünkü bu artık stalk değil, resmen gizlice takip ve manipülasyon oluyor. Hem etik değil hem de seni daha çok yıpratır.
Güven yoksa ilişki zaten yarıdan fazlası gitmiş demektir. Bence oturup açık açık konuşman çok daha sağlam bir yol. İçin rahat etmezse de kendini korumayı, gerekirse bu ilişkiden çıkmayı düşün; fake hesaplara girince iş çığrından çıkıyor. 💔
Kızları eklemiyor zaten ama erkek arkadaşlarıyla snapleşiyor ondan dolayı ne yaptığına bakmam lazım günlük ben kullanmıyorum normalde açmakta istemiyorum
Anlıyorum ama fake’le takip çözüm değil, kendini daha da yorarsın 🙁 Konuşmayı dene, olmadı bırak gitsin 💔