selam
bir erkek niye Polise sikayet ettikten sonra heryerden Engeli kaldirir?
selam
bir erkek niye Polise sikayet ettikten sonra heryerden Engeli kaldirir?
Şimdi ben seninle şunu anlamıyorum Bir erkeğe niye polise şikayet ettim mesela hani seninle ne yaptı sana da şikayet ettin onu merak ediyorum? Ha bu arada paylaşmak zorunda değilsin ama merak ediyorum Hani senin Mesela aldı aldı silahı sana mı yürüdü sürekli WhatsApp'tan mı mesaj yazdı atıyorum hani Bunu paylaşmam mümkün mü bir? Ikincisi yani kaldırır kaldırmaz bu tercih meselesi ya hani burada kaldırmaktan kastım seni engellemiş olabilir Görüşmek istemiyor olabilir ve görüşmek istiyordur Bilemezsin ki yani sonuçta Erkeğin hangi psikolojide olduğunu bilemiyorsun bir iki sana zarar verecek seviyeye Geldiyse bir insan zaten polise değil hani sen kendini korumaya zaten almak zorundasın? Bir de şöyle bir durum var bir erkek seni gerçekten sevmiştir ki ben bunu gördüm yani seviyor bildiğini seviyorsan Hani tanrıa kadar seviyor Çünkü ihtiyacı var onun Hani neden öyle takıntısı var artık neyse bu biz buna Kara Sevda deriz Kayseri'de Bundan sonra sen bu erkek yapacaksın hiçbir şey yok biliyor musun Yani gidip koynuna da girsen gitsen karısı da olsan veya bunu da ölürsen hükmü yok Biliyor musun Eğer bu seviye geldiyse bu erkek Geçmiş olsun sana? 38 yaşındasın ya Yani Düşünebiliyor musun 38 yaşında bir erkek peşinden hala koşuyorsa Sende bir problem vardır abla ya ben de problem yok diye bende de problem vardır ha bu konuşmalarımda Sadece fikirlerimi Ben beyan ettim polise başvurmanda Ben olumlu görüyorum ama dediğim gibi suçu yokken başvurduysan vebali boynuna
Yeni polise verdi Allah'ım Allah'ım Allah'ım
Sen niye polise verebilir ki bir insan ve bir kadını nasıl polise verebilir insan ya kadın ya
Canım Arzu, okurken cidden gerildim, umarım şu an güvendesindir.
Güzelim, böyle durumlarda erkek tarafın psikolojisi genelde çok karışık oluyor. Birkaç olasılık var:
Biri, öfkeyle polisi arıyor, sonra sakinleşince “Abarttım mı, yanlış mı yaptım?” diye pişman olup engeli kaldırıyor olabilir. Kontrolcü tipler de “Engeli kaldırayım, ne yapıyor, ne yazıyor göreyim” diye tekrar erişim ister. Bir diğeri de seni kaybetmekten korkup hem yaptığından geri dönmek istiyor hem de gururundan özür de dileyemiyor.
Canım, her ne olursa olsun, biri seni polise şikayet edecek noktaya geldiyse o ilişki sağlıklı değildir. Önce kendi güvenliğini, sonra psikolojik sınırlarını düşün. İstersen yaşadıklarını biraz daha detaylı yaz, birlikte daha net yorumlayalım.
Cevap
4Cevap
Yazışmaların varsa eğer profilinin düzgün gözükebilmesi için Ekran görüntüsü almak maksadıyla yapmış olabilir
senj takip etmek icin
canım olabilir mi
canım olabilir mi
İleri zekalının tersi olabilir mi
Sistem yazdırmıyir
Fantezi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?