Geçenlerde yaşıtım olan bir kadınla tanıştım 2 gün sabahlara kadar konuştuk kendisi benim dünyamı çözmeye çalışıyordu sohbetimiz çok güzeldi yumuşak flörtlşiyorduk akıl dolu ve espiri mesaj atıyorduk en son bi vesileyle anlık atmamı istedi sonra sesimi falanda duydu ertesi günde bende istedim bunları ince ve esprili bir mesaj vererek her neyse her şey güzel giderken eski mesajlara bakıyordum ss alıcağım bir fotoğraf bir şey de yok dediğim gibi iPhone özelliklerden dolayı oldu durumu ona açıkladım ama o silmeyi tercih etti birazda güven sorunları olduğunu biliyorum sizce bir bahanemiydi bende pek eywallah etmedim suçluluk pisikoljisine girerdim yoksa onun gözünde 1 gündür konuşmuyoruz instadan falanda silmiş.
Güncellemeler
4 ay
Ben bundan sonra yengeç burçlarını tanımak istiyorum
Senin bi hatan yok bu memleketin her erkeğinin başına gelen sanada olmuş yalnızca. Evet kadınlar erkeklere göre daha rahat silip atabilirler çünkü talepleri çok ve bu ülkede arz-talep olayı fena halde dengesiz. Senin erkek beynin bir kadınla eşleşince her şeyi iyi götürmeye çalışıyor bu yüzden fazla yatırım yapıyor oysa ki bunların öyle bir derdi yok, inan bana senle yazışırken elinin altında 4-5 adam daha bekliyordu. Bu yüzden bunlara fazla değer vermeyin, g•*t kaldırmayın, bu varlığa köpek çekicen sonrada faydalanıp geçinen böyle uzun uzun sohbetler, uzun yatırımlar bunlara fazla. İşini gör kenara geç, talebi olan ve daha rahat kesebilecek olan onlar sen değilsin o yüzden ona göre muamele yap eğer yapmazsan böyle buralara yazar anlamlandırmaya çalışır kendini yer bitirirsin böyle
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
yaptığının yanlış olduğunun yani oğlanın biriyle düzgün bir flört süreci geçirmeden sevgili olmadan instagramdan bir de iki gün sabahlara kadar konuşmanın doğru olmadığını o da biliyordu sen de ss falan alınca ifşalanacağını düşündü işi sonlandırdı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
aslında ikiniz de haklısınız. sabah 5te birinin mesajı ss alması pek hoş değil bence. aranızda uzun süreli bir sohbet olsaydı hemen silmezdi ama şu an sadece sohbet ettiği birisin o yüzden sana güvenmek için çabalamak zorunda değil
0
3 Yorumla
Soran
4 ay
Ama ss alıcağım kötü uygunsuz bir şeyde yok onu anlamadım zaten sabahın 5 inde konuşmayı bıraktık uyumak için
Kanka, içim sıkıldı okurken ya. Fotoğraftan da baya net görünüyor aslında durum.
Abla güven sorunlarını bahane etmemiş, direkt merkezinde o var olayın. Senin “iPhone özelliği” açıklaman ona mantıklı gelmemiş, üstüne bir de geçmişte canı yanmışsa direkt savunmaya geçmiş. Oradaki “bana pek inandırıcı gelmedi” cümlesi zaten kopuş noktası.
Burada ekstra suçluluk psikolojisine girmenlik bir durum yok. Niyetin kötü değil, durumu da açıklamışsın. Güvenemeyen birine kendini zorla inandıramazsın. Bence sen saygılı bir şekilde bitirmişsin, o da kendi çapında kendini korumaya almış.
Kısaca bahaneydi mi, değildi mi kısmından çok; o kızın şu an ilişki/flört kafası sağlıklı değil gibi duruyor. Zamanını enerjini sana güvenebilecek birine harcaman daha iyi olur dostum. 💜
Bende açtım onu 2 kere dokununca telefona flaş açılıyo awk otobüste falan çok sıkıntı çekiyorum biri yanlış anlicak diye 3 kere dokununca ss alıyo falan hatırlamışken kapatim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Fotoğraftaki sensen yakışıklı çocuksun aslında ama muhtemelen yapılan yanlışlar soğuttu birşeyleri onaylamadı bu durumda tipini de umursamıyor artık
0
4 Yorumla
Soran
4 ay
Valla oda bana ilk fake muamelesi yaptı ufakdan anlık attım nedir benim çektiğim Hep fake muamelesi görüyorum
Cevap sahibi
4 ay
Burada yakışıklı erkek pek bulunmaz ondandır
Soran
4 ay
Yakışıkllık göreceli bir kavram aslında teşekkür ler
Aslında uyumlu burçlar ama kova yersizdir bir anda çekip gider anlam veremezsin yaptığı hareket kovanın doğasında var. O kafasına esti mi gider umursamazdır
Aynen bu burçların bırakmaz öyle mesela en azından açıklamayı borçlu bilir. Kova burcu muhtemelen nasıl olsa sosyal medya diyerek kaale almadı çok saygısızca bir hareket bu kovaların hepsi yapar bunu