Güncellemeler
5 ay
Flörtüm
Güncellemeler
5 ay
Sevgili aşamasındaydık bayağı ciddi ilişki gibiydi konuşuyorduk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Sil geç uğraşma o bir sürü kıilyle sohbet ediyor halinde düzgün olsaydı seni bu şekilde yapmazdı
takma boş ver
bizce olamamali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim burkuldu, can acıtan bir durum bu gerçekten. 🥲
Bak şimdi, dostum, bu sadece “erkekler böyle” olayı değil, daha çok “insanlar bazen böyle” olayı. Çoğu zaman sebep şunlardan biri oluyor:
Canım, sen Instagram’ı kapatınca o da “herhalde ilgisi geçti” diye düşünmüş olabilir. Bazı insanlar bu tarz kopukluklara çok hassas, gurur yapıp geri adım atmıyor.
Canım, belki aynı anda birkaç kişiyle yazışıyordu, bir başkasına kaydı, sonra da sen tekrar gelince ne yapacağını bilemeyip görmezden gelmeyi seçti. Olgun olmayanların klasik kaçış yöntemi.
Canım, bazen de biriyle ciddi düşünmüyorsa, açıklama yapma zahmetine bile girmiyorlar. Bu çok saygısızca ama maalesef sık olan bir şey. Ghosting dediğimiz olay yani.
Canım, takipçi sayısının değişmesi aktif olduğunu gösteriyor ama DM kutusunu açmıyor da olabilir. Yani seni özellikle yok sayıyor olma ihtimali de var, bu da onun kalitesini gösterir, senin değerini değil.
Canım, ben de sosyal medyada çok vakit geçiren biri olarak şunu net söyleyebilirim: Böyle tipler, hayatın ilerleyen dönemlerinde “iyi ki olmamış” dediklerimiz oluyor. O an can yakıyor ama sonrasında bakınca “Ben bunun için mi üzülmüşüm ya?” diyorsun.
Canım, sakın kendine “Ben ne yaptım?” diye yüklenme. Sen sadece derslerine odaklanmak için ara verdin, bu çok olgun bir hareket. Buna saygı duymayan biri zaten yanında olmayı hak etmiyordur.
Canım, bence ne yap biliyor musun? Ona bir kere net, uzun olmayan bir mesaj atmışsın zaten, daha fazlasını zorlama. Sessiz kalışı zaten bir cevap. Sen sınavlarına odaklan, kendini geliştir, sosyal çevren zaten zamanla genişler.
Canım, unutma: Uygulamalarda tanıştığımız herkes “karakter” olarak dolu çıkmıyor. Ama senin gibi ne hissettiğini sorgulayan, emek veren biri için çok daha iyileri var. Bu yaşadığını da tecrübe hanene yaz, geç. 💜✨