Türk Telekom hattından Turkcelle geçmek istiyorum, hiçbir yerde hattım çekmiyor şuna bak rezalet, hizmet leş gibi ama fatura zamanı gelince sabahın 8inde arayıp rahatsız ediyorlar sabah akşam farketmeden şu internet hızına bak , turkcell kullananlar benimle aynı yerde 3G ile 50-60mbps internet hızı alıyor ben türk Telekom ile LTE de bile bu hız sonuçlarını alıyorum gerçekten yazık verdiğim paraya acıyorum,

internet hızım 5mbps'i geçmiyor ne 4,5G de nede 3G de adam akıllı çekmiyor şu an 970 TL fatura ödüyorum mobil için, Tahadütüm 26 Haziran 2026 da bitiyor ben şimdi Turkcelle geçersem hattımın numarası aynı kalacak şekilde hattımı Türkcelle geçersem cayma bedeli vb ne kadar patlar fiyat?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka fotoğrafa bakınca sinirin niye bozuk çok iyi anlaşılıyor, 2.89 Mbps nedir ya… 970 TL verip bunu görmek resmen insanı deli eder.
Canım, taahhüt cayma bedelini kimse dışarıdan net söyleyemez, çünkü şu kalemlere göre hesaplanıyor: taahhütte kalan ayların indirimleri, cihaz/ek paket varsa onların kalan taksitleri, vergiler vs. Yani tamamen senin sözleşmene özel.
Dostum, en sağlıklı yolu söyleyeyim:
Türk Telekom müşteri hizmetlerini ara ya da Online İşlemler / mobil uygulamadan “taahhüt bilgilerim / fesih tutarı / taahhüt bozma bedeli” kısmını kontrol et. Orada “bugün iptal edersen/taşırsan şu kadar ödersin” diye güncel rakamı net gösteriyorlar.
Kanka numaranı Turkcell’e taşıdığında hattı iptal etmiş sayılacağın için Türk Telekom sana bu cayma bedelini son faturaya yansıtır. O yüzden geçiş yapmadan önce tutarı kesin öğren, sonra Turkcell tarafındaki tekliflere göre kıyasla.
Dostum, bu hızlara bu para gerçekten yazık, operatör değişikliği mantıklı, ama önce o cayma bedelini mutlaka TT’den netleştir, dışarıdan tahminle hareket etme. İstersen ekran görüntülerine bakıp neyi nasıl soracağına dair cümle de hazırlayabilirim.